Nézem Film Quentin Tarantino arra kéri a rajongókat, ne spolierezzék új...

Quentin Tarantino arra kéri a rajongókat, ne spolierezzék új filmjét

Promóció

Ugyanis egyszer már majdnem le kellett mondani filmforgatást emiatt. Legújabb, Volt egyszer egy Hollywood című filmje a Cannes Filmfesztiválon debütál először, Tarantino pedig nem szeretné, hogy idő előtt kiderüljenek a részletek. Erre nyomatékosan meg is kérte a nézőket.

Promóció
- Advertisement -

Quentin Tarantino, kétszeres Oscar-díjas rendező idén végre bemutatja várva várt filmjét. A Volt egyszer egy Hollywood a film aranykorának utolsó évét mutatja be egy színész és annak dublőre szemén keresztül. A színész és a dublőr szerepére Tarantino nem kisebb színészeket szerződtetett, mint Leonardo DiCaprio és Brad Pitt.

Tarantino a Bosszúállók: Végjáték hátoldalára biggyesztette üzenetét / Fotó: Empire

A csapat keményen dolgozott, hogy valami eredetit alkosson és csak annyit kérek mindenkitől, hogy ne mondjon semmi olyat, ami megakadályozza a későbbi nézőket, hogy ugyanúgy éljék át a filmet, mint akik először láthatják

– ­mondta Tarantino, sőt, le is írta a film Twitter-oldalán.

Keményen megdolgoztak a sikerért / Fotó: Variety

A rendező már átélt hasonlót az Aljas nyolcas forgatása során, amikor majdnem úgy döntött, le sem forgatja a filmet. A jelenlegi produkcióban DiCaprio és Pitt mellett feltűnik Margot Robbie, Timothy Olyphant, Luke Perry, akinek ez volt az utolsó filmje (Perry idén márciusban hunyt el – a szerk.), Dakota Fanning és Al Pacino. Mivel Tarantino nem kispályásokkal forgatta a filmet, valószínűleg, a fél világ tűkön ülve várja, hogy megnézhesse.

Leonardo DiCaprio játszhatja Guillermo del Toro új filmjének főszerepét

Guillermo del Toro egyszerre több vasat tart a tűzben, a rajongók legnagyobb örömére. A Netflixnek készíti a Pinokkió kicsit sötétebb verzióját, valamint JJ Abrams-szel is összeállt egy közös filmes projekthez, aminek a címe Zanbato, de ennél többet egyelőre nem tudni. Az Oscar-díjat nyert rendező egy évig távol tartotta magát a filmezéstől édesapja halála miatt, de ez idő alatt sem unatkozott.

Akiknek nincs belépésük Cannes-ba, egészen augusztusig várniuk kell. Az még elég sok idő, ezért szigorú biztonsági intézkedéseket rendeltek el a premieren és a vetítéseken. Valószínűleg, az alkotók szeretnének megbizonyosodni arról, hogy Tom Holland nem teszi be a lábát a bemutatóra. Ami azt illeti, azért mi is hálásak lennénk, ha nem derülnének ki szaftos részletek, ami egyértelműen rontana a filmélményen.

Aki még nem látta, nézze meg az előzetest!

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD – Official Teaser Trailer (HD)

DiCaprio. Pitt. Robbie. Experience a version of 1969 that could only happen #OnceUponATimeInHollywood – the 9th film by Quentin Tarantino. https://www.OnceUponATimeInHollywood.movie/ Follow Us On Social: https://www.facebook.com/OnceInHollywood https://www.twitter.com/OnceInHollywood https://www.instagram.com/OnceInHollywood Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD visits 1969 Los Angeles, where everything is changing, as TV star Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) and his longtime stunt double Cliff Booth (Brad Pitt) make their way around an industry they hardly recognize anymore.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3