Ugyanis egyszer már majdnem le kellett mondani filmforgatást emiatt. Legújabb, Volt egyszer egy Hollywood című filmje a Cannes Filmfesztiválon debütál először, Tarantino pedig nem szeretné, hogy idő előtt kiderüljenek a részletek. Erre nyomatékosan meg is kérte a nézőket.

Quentin Tarantino, kétszeres Oscar-díjas rendező idén végre bemutatja várva várt filmjét. A Volt egyszer egy Hollywood a film aranykorának utolsó évét mutatja be egy színész és annak dublőre szemén keresztül. A színész és a dublőr szerepére Tarantino nem kisebb színészeket szerződtetett, mint Leonardo DiCaprio és Brad Pitt.

Hollywood No Spoilers
Tarantino A Bosszúállók: Végjáték Hátoldalára Biggyesztette Üzenetét / Fotó: Empire

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A csapat keményen dolgozott, hogy valami eredetit alkosson és csak annyit kérek mindenkitől, hogy ne mondjon semmi olyat, ami megakadályozza a későbbi nézőket, hogy ugyanúgy éljék át a filmet, mint akik először láthatják[/perfectpullquote]

– ­mondta Tarantino, sőt, le is írta a film Twitter-oldalán.

Brad Pitt Leonardo Dicaprio Quentin Tarantino
Keményen Megdolgoztak A Sikerért / Fotó: Variety

A rendező már átélt hasonlót az Aljas nyolcas forgatása során, amikor majdnem úgy döntött, le sem forgatja a filmet. A jelenlegi produkcióban DiCaprio és Pitt mellett feltűnik Margot Robbie, Timothy Olyphant, Luke Perry, akinek ez volt az utolsó filmje (Perry idén márciusban hunyt el – a szerk.), Dakota Fanning és Al Pacino. Mivel Tarantino nem kispályásokkal forgatta a filmet, valószínűleg, a fél világ tűkön ülve várja, hogy megnézhesse.

Leonardo DiCaprio játszhatja Guillermo del Toro új filmjének főszerepét

Guillermo del Toro egyszerre több vasat tart a tűzben, a rajongók legnagyobb örömére. A Netflixnek készíti a Pinokkió kicsit sötétebb verzióját, valamint JJ Abrams-szel is összeállt egy közös filmes projekthez, aminek a címe Zanbato, de ennél többet egyelőre nem tudni. Az Oscar-díjat nyert rendező egy évig távol tartotta magát a filmezéstől édesapja halála miatt, de ez idő alatt sem unatkozott.

Akiknek nincs belépésük Cannes-ba, egészen augusztusig várniuk kell. Az még elég sok idő, ezért szigorú biztonsági intézkedéseket rendeltek el a premieren és a vetítéseken. Valószínűleg, az alkotók szeretnének megbizonyosodni arról, hogy Tom Holland nem teszi be a lábát a bemutatóra. Ami azt illeti, azért mi is hálásak lennénk, ha nem derülnének ki szaftos részletek, ami egyértelműen rontana a filmélményen.

Aki még nem látta, nézze meg az előzetest!

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD – Official Teaser Trailer (HD)

DiCaprio. Pitt. Robbie. Experience a version of 1969 that could only happen #OnceUponATimeInHollywood – the 9th film by Quentin Tarantino. https://www.OnceUp…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk