Követem Élet + Stílus A R.E.M. együttes a Dorian hurrikán áldozatain segít egy...

A R.E.M. együttes a Dorian hurrikán áldozatain segít egy dallal

Promóció

A R.E.M. jótékonysági célból jelentette meg a Fascinating című dalát, hogy ezzel segítsen a Dorian hurrikán károsultjain, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A R.E.M. egy eddig nem megjelent dalát tette elérhetővé, az ebből származó összes bevételt a Mercy Corps szervezet a Dorian hurrikán okozta károk enyhítésére fordítja a Bahamákon. Az együttes még 2001-ben rögzítette a Fascinating című dalt a Reveal lemezhez, amit az utolsó pillanatban kivágtak.

A R.E.M. újfent jótékonykodik / Fotó: Rolling Stone

„Ez egy tényleg gyönyörű dal. De a sajnos túl hosszú volt a felvétel így valamit tenni kellett” – nyilatkozott Mike Mills billentyűs. A dalt 2004-ben újra feldolgozták egy Bahama-szigeteki stúdióban, viszont akkor sem került fel az új albumra.

Szerencsém volt, hogy heteket tölthettem a Bahama-szigeteken, dolgozhattam és játszhattam, sok barátot szereztem ott és sokat zenéltem. Szívszorító látni, hogy milyen pusztítást végzett a Dorian hurrikán

– árulta el a zenész. Mills arra kéri az embereket, hogy segítsék a Mercy Corps szervezetet, hogy enyhíthessék a katasztrófa okozta szenvedést. A Fascinating minimum 2 dolláros adomány után tölthető le a Badcamp oldalról.

Leonardo DiCaprio hatalmas összeggel támogatja az amazonasi tűzvész megfékezését

Soha nem látott mértékben ég az amazonasi esőerdő. Szívszorító képek tanúsítják a lángokban álló dzsungelt ért katasztrófát. A tűzvész füstje még a több ezer kilométerre fekvő São Paulo városát is sötétségbe borította, így figyelmeztetve az embereket a természet élet-halál harcára. Sajnálatosan a brazíliai vezetők, mint amilyen Jair Bolsonaro miniszterelnök is, nem fogják fel a helyzet súlyosságát.

Korábban a R.E.M. a 2005-ös Katrina hurrikán után gyűjtött a Mercy Corps javára.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3