R. Kelly-t letartóztatták szexuális erőszak vádjával

R. Kelly önként adta fel magát a chicagói rendőrségen. Az R&B énekest tíz szexuális erőszakkal vádolják.

A február 22-ei letartóztatást egy újabb videó felbukkanása előzte meg, amin vélhetően R. Kelly látható, ahogy egy kiskorú lányt bántalmaz, írja a Dazeddigital.

A Spotify törölte R. Kelly-t playlistjéről “hitvány” magatartás miatt

“(R. Kelly) zenéje továbbra is elérhető a szolgáltatásban, de a Spotify nem fogja aktívan promotálni” – jelentette ki a cég a Billboard nak tett nyilatkozatban. A streaming oldal leszögezte, hogy nem cenzúrázzák a tartalmakat egy előadó viselkedése miatt, de azt akarják, hogy a szerkesztőségi döntések visszatükrözzék a cég értékeit.


2017 júliusában azzal vádolták, hogy nőket tartott fogva egy szektában. Azóta több művész és korábbi munkatárs emelte fel a hangját az énekessel szemben.

No Title

pic.twitter.com/7k9VvbTPjg

A Lifetime hatrészes dokumentumfilmsorozatot szánt R. Kelly bűneinek bemutatására Surviving R. Kelly címmel. Ebben John Legend is szerepelt. Chance The Rapper nyilvánosan kért bocsánatot, amiért korábban együtt dolgozott az énekessel. Lady Gaga pedig eltávolíttatta az összes streaming szolgáltatóról a Do What You Want című számát, amit közösen készítettek 2013-ban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból