Mind tudjuk, mennyire nehéz a reggel, mármint felkelni. A reggel csodás, főleg tavasz kezdetén! Ám azoknak, akiknek szükség lenne plusz motivációra, a Think Geek kreált egy imádnivaló R2-D2 kávégépet!

A Star Wars-ból ismerős R2-D2 robot készítheti a kávénkat reggelente, írja a My Modern Met. Bár egy friss kutatás szerint kamu, hogy a reggeli kávé élénkít. De kit érdekel, ha a Star Wars robotja főzi nekünk a jó feketét?! A barátságos robot biztosan boldog, hogy az embereknek készíthet kávét. Az elkészítési módja ugyanaz, mint egy átlagos kávégépnek.

R2-D2 kávéfőző, aki kirúgdal az ágyadból / Fotó: Think Geek

Egyszerűen tedd bele az elfogyasztani kívánt kávét, forrald fel, hagyd a tűzhelyen 4-5 percig, és már iható is!

Szakember mondja, hogy kamu, hogy a reggeli kávé élénkít / ContextUs

Az emberek többsége abban a hitben él, hogy a reggeli kávé felpörget, pedig ennek a fele sem igaz. Hegedüs László, A Paksi Kávé baristája elmondta: ébredés után teljesen fölösleges kávéval kezdeni, mert az éberségért a mellékvesekéreg által termelt kortizol hormon felel. Miután felkeltünk, a kortizol elkezd termelődni a testünkben.

Miután elkészült, ne felejtsd el lekapcsolni, mint ahogyan az átlagos kávéfőzők esetében! Egy főzéssel körülbelül 4 csészényit tudsz kisajtolni R2-D2-ből.

Ő nem csak egy droid, egy robot lesz az életedben, hanem az, aki a legjobb módját keresi, hogy jól induljon a napod.

Akik már megrendelnék R2-D2 szolgálatait, hogy kihúzza őket az ágyukból, meg kell várnia, míg visszatér a nyaralásából. Viccet félretéve, a legkorábbi csomagküldés novemberre tehető a Think Geek által.