Rácz-Gyuricza Dóra három éve randizott először Rácz Jenővel. Az évforduló alkalmából mutatott egy képet arról a napról, és elmondta, mit érzett valójában.

Rácz-Gyuricza Dóra Instagram-oldalán emlékezett vissza arra a napra, amikor először találkoztak férjével, Rácz Jenővel, írjaBlikk Rúzs

Ma van 3 éve, hogy először randiztunk. Ez pedig az első közös képünk. A randi pillanatáig azt hittem átverés, és tuti nem is ennyire aranyos Jenő, mint a chaten…hogy írt, hogy nem tudja eldönteni mit vegyen fel, meg hogy tökre izgul… a RáczJenő⁉️ izgul⁉️ miattam⁉️

 – írta bejegyzésében.

“De mindketten éreztük a kis eldugott bárban a koktélunk mögött, hogy ez valami más…Nem hittünk a fülünknek… mikor annyi pocsék randi után leülsz az igazival szemben, ragyog a szíved!”

“Van aki szerint túl nyálas ez, szerintem pedig az igaz szerelemért végtelenül hálásnak kell lenni, és nem szabad rejtegetni, hogy majd megőrülsz a másikért de “nem akarsz túl nyálas lenni” Ünnepeljétek meg a szerelmet amikor csak alkalmatok van rá, túl rövid az élet!”

Rácz-Gyuricza Dóra és férje, Rácz Jenő ősszel jelentették be, babát várnak, a kismama ötödik hónapjában arról mesélt, hogy sokat aggódott a súlya miatt a terhesség alatt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet