A magyar ceeb miatt a teljes kórház kinyitott.

A sztárséf Rácz Henő és felesége a vártnál kicsit korábban, de a szülők lettek, ugyanis megszületett kislányuk, Kamilla. A házaspár épp aludni készült, amikor a feleségnél elfolyt a magzatvíz és hirtelen megindult a szülés. Szerencsére a mama és a baba is jól vannak.

“Mindenki, az összes orvos beült az autóba és akkor kinyitották a kórházat értünk” – nyilatkozta Rácz Jenő az RTL Klubnak, aki nem gondolta volna, hogy mindez a mai napon megtörténik.

Szerinte könnyű szülésük volt, nem volt annyira nehézkes, mint mondta. Megjegyezte, hogy “picit korábban jött a baba, mint vártuk.”

“Teljesen meglepetés volt, még három-négy hét lett volna bőven a dologban, de határeset voltunk a koraszülés és a normál állapot között. Egészségesek mindketten, úgyhogy nagyon boldog vagyok!” – jegyezte meg Rácz.

Nemrég egyébként az Instagram-oldalukra fel is töltöttek egy fotót, amelyen a sztárséf, a felesége és az új családtag, Kamilla látható.

Ha tartja a szavát Rácz, a gyerekét nem fogja reklámfelületként értékesíteni. Mint megírtuk ebben a cikkünkben, a sztárséf elítéli, hogy a közszereplők reklámfelületként használják a gyereküket, de túlzásnak tartaná, ha egyáltalán nem posztolhatna a sajátjáról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet