Radics Gigi egy hirdetés révén megmutatta, hogyan készíti a reggelit kislányának, azonban a kommentelők úgy ítélték meg, túl elegáns.

Radics Gigi külön posztban reagált a hozzászólásokra

Az énekesnő, akinek nem is olyan rég még Orbán Viktor miniszterelnök is köszönőlevelet írt, a minap osztott meg egy fotót, amit a Philips-szel együttműködésben készített. A fő téma a kislánya reggelijének gyors elkészítése volt, ugyanis főpróbára rohant éppen, amit szintén megemlített a leírásban, hogy megmagyarázza, miért van így kiöltözve, kisminkelve. 

Ennek ellenére a Radics posztja alatti kommentszekciót elárasztották az utálkozó,  öltözetét kritizáló hozzászólások. Egyesek azt a következtetés vonták le, hogy “aki ilyen szerelésben van otthon, az tuti, semmit nem csinál”. 

Másnap Radics egy külön posztban írta le véleményét ezekről a hozzászólásokról. Amellett, hogy újból kiemelte, főpróbára indult épp és ezért volt rajta ilyen ruha, kifejtette, hogy milyen körültekintően választja ki, kivel dolgozik együtt és mit hirdet oldalain és hozzátette azt is, “mindenéért megdolgozott, amije van”. 

Ez alatt a bejegyzés alatt a rajongók kifejtették, az énekesnő mellet állnak, és szerintük nem érdemes az “irigyekkel” foglalkozni. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet