Radics Gigi: Remélem, hogy minél több koncert vár rám

Radics Gigi nagyon örül, hogy újra találkozhat a közönséggel most, hogy a koronavírus okozta kényszerleállás után kezd újra beindulni a koncert-szezon.

Az egészség a legfontosabb Radics Giginek

“Boldog póz. Ez a fotó tegnap készült, elmentünk ünnepelni a kedvesemmel, mégpedig azt, hogy újra lehet koncertezni. Elképesztően boldog vagyok, és nagyon remélem, hogy minél több koncert vár rám és a kollégákra az elkövetkezendő években.

Persze, az egészség a legfontosabb, ezért mindenki próbáljon meg vigyázni magára, de azért nagyon örülök, hogy újra lesz lehetőségünk szeretett közönségünkkel találkozni,és kiadni magunkból azt a rengeteg energiát és szeretetet. Isten áldjon titeket!” – írta Instagram oldalán.

radics gigi koronavirus koncert nyitas
Radics Gigi majd' kicsattan az örömtől, hogy újra színpadra léphet / Fotó: Radics Gigi hivatalos Instagram-oldala

A koronavírus járvány hatására teljesen lebénult a zeneipar, koncerteket legfeljebb online felvételeken keresztül látogathattunk, és a legnagyobb fesztiválok is elmaradnak még az idei nyáron is. A járványhelyzet csillapodásának köszönhetően elkezdődött a fokozatos nyitás Budapesten, az elért ötmilliomodik beoltottat követően pedig mostantól – védettségi igazolvány ellenében –, zárt térben is lehet koncerteket tartani.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból