Orbán Viktor gratulált levélben Radics Gigi első gyermekéhez

Megszületett Radics Gigi énekesnő és szerelme, Mikus Áron első gyermeke. Az örömteli pillanatban Orbán Viktor miniszterelnök is osztozik, sőt.

Bella Szófiának nevezték el

Szerdán a Story magazin Facebook-oldalán megjelent egy friss videó, amelyből kiderült, hogy Radics Gigi énekesnő és Mikus Áron szobrászművész kislánya, Bella Szófia megszületett. Az is nyilvánosságra került, hogy császármetszéssel jött a világra. A szülés részleteiről a lapban számolnak majd be, valamint meg is mutatják az újszülöttet.
radics gigi gyermeke terhes orban viktor scaled
Radics Gigi énekesnő / Fotó: RAS
A pár márciusban jelentette be, hogy összekötötték az életüket, májusban pedig már a gyermekáldásról szóltak a hírek. A 7-ei, születésről szóló hír után pedig 8-án megerősítették a sajtóniformációkat, miszerint Mikus Áron eljegyezte Radicsot. Sőt, maga a férfi készítette az eljegyzési gyűrűt.

Orbán Viktor szerint az egész ország osztozhat Radics boldogságában

Nagyon gyorsan felpörögtek az események a Megasztár 6. szériájának (2012) győztese körül. Ugyanis ma arról számolt be Radics az Instagram-oldalán, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök gratulált neki levélben “Óriási megtiszteltetés számomra,hogy Miniszterelnök Úr személyes gratulációját küldte az én drága kislányom születéséhez. Nagyon szépen köszönjük! ❤️” – írta a poszthoz.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Óriási megtiszteltetés számomra,hogy Miniszterelnök Úr személyes gratulációját küldte az én drága kislányom születéséhez. Nagyon szépen köszönjük! ❤️🙏🏽 @orbanviktor

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzésből kiderült, hogy Orbán úgy gondolja, hogy (más családokkal ellentétben) itt nemcsak a rokonság, de az egész ország osztozik Radics örömében.

Óriási botrány az X-Faktorban, Radics Gigi kifakadt – Contextus magazin

Az X-Faktor egyik versenyzője a zsűrin vezette le a csalódottságát, s nem csak verbálisan.

A levélben nem fejtette ki ennek okát, és azt sem tette hozzá, hogy Mikus öröme is, valamint Radics és Mikus öröme miért fontosabb olyannyira, hogy gratulál neki, mint más celeb vagy bárki más.

Célkeresztben

A közösségi oldalakon a követők két pólusra szakadtak, mint maga az ország: az egyik oldal bejelentette, hogy kikövetik Radics oldalát, a másik pedig üdvözlik Orbán gratulációját és azt, hogy az énekesnő megosztotta ezt. “De akkor minden anyának kellene küldeni egy ilyet… Akik 3 műszakban nyomják, mellette háztartást vezetnek és még hitelt is fizetnek. (nem ellened szól Gigi!)” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig megjegyezte, “gyakorlatilag céltáblát rajzoltál a homlokodra ezzel”.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból