A Radiohead együttes elérhetővé teszi lemezeit online könyvtárában

A Radiohead zenekar egy olyan online publikus könyvtárat hozott létre, ahol hozzáférhetőek a banda zenei anyagai.

Január 20-tól elérhető

A Radiohead rajongói január 20-tól regisztrálhatnak az online könyvtárba, ahol rendszerezve megtalálhatják a korábbi albumokat, és hozzáférhetnek az együttes lemezeihez kapcsolódó anyagokhoz.

thom yorke radiohead
Thom Yorke a Radiohead együttes frontembere / Fotó: Getty Images

A fanok első alkalommal tölthetnek le korábban elérhetetlen zenei csemegéket is, mint amilyen a 1992-es debütáló Drill című középlemez, a 2005-ben megjelent jótékonysági válogatás az I Want None of This. De nem marad ki a kínálatból a Help!: A Day in the Life és 2011-es TKOL RMX 8 remix album sem.

Radiohead – No Surprises

‘No Surprises’ is taken from ‘OK Computer’ out on XL Recordings. Buy & stream it here: https://radiohead.ffm.to/okcomputer Director: Grant Gee Producer: Phil…

Ráadásként megtalálhatóak hivatalos videók, HD minőségű élő felvételek, televíziós fellépések, és egyéb zenei nyalánkságok, írja az NME. A rajongók ezen kívül hozzáférhetnek egyéb merchandise termékekhez is.

A cikk folytatódik következő oldalon, lapozz!

A YouTube-ra is felkerültek az együttes dalai!

Az online könyvtár népszerűsítése érdekében a banda tagjai, Colin és Jonny Greenwood, Ed O’Brien, Philip Selway valamint Thom Yorke január 20 és 24 között a social media csatornákon keresztül vállalják, hogy könyvtárosként működnek közre, és válogatásokat állítanak össze az archívumból.

Thom Yorke új nagylemeze a Netflixen debütál – nem is akárhogy

Thome Yorke új stúdióalbuma jelenik meg a Netflixen június 27-én éjfélkor, Anima címmel, írja a The Hollywood Reporter . A lemezen kilenc, a Radiohead énekese által írt dal hallható, míg Nigel Godrich producerként működik közre, akivel hosszú ideje dolgozik együtt a zenész. A fizikai hordozón történő megjelenését július 19-re időzítették, de már most előrendelhető.

A zenekar manapság nagyon elkényezteti a rajongóit, hiszen a múlt hónapban tette közzé teljes diszkográfiáját a YouTube-on, az 1993-as Pablo Honey-tól kezdve, a 2016-os A Moon Shaped Pool-ig.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból