Nézem Film Jack Nicholson arcát kicserélték Jim Carrey-ére a Ragyogásban

Jack Nicholson arcát kicserélték Jim Carrey-ére a Ragyogásban

Ha mindig is úgy gondoltad, a Ragyogás egyetlen hibája, hogy nem Jim Carrey játssza a főszerepet, van egy jó hírünk! Deepfake videó készült a film egyik jelenetéből, melyben Jack Nicholson arcát Jim Carrey-ére cserélték, írja a Dazeddigital.

- Advertisement -

A Ctrl Shift Face (Ctrl Shift Arc) YouTube-csatorna tette ki a videót, amiben a deepfake technológia segítségével Jim Carrey arca kelti életre Jack Torrance karakterét.

A Mona Lisa még sose volt ennyire ijesztő – köszönjük, Samsung

A Samsung orosz laboratóriumában Leonardo Da Vinci festményét sikeresen átalakították a mesterséges intelligencia segítségével. Marilyn Monroe és Albert Einstein után Mona Lisa arca is életre kelt, ami valljuk be, még a mesterséges intelligencia tudatában is kicsit ijesztően hat. Bár, ha a tudomány így folytatja, lassan természetes lesz, hogy a Szépművészeti Múzeumban ránk kacsintanak a festmények.

A jelenet közvetlenül Stanley Kubrick Ragyogásából származik, a főszereplő Jack Nicholson testét és haját viseli. Az arc viszont olyan tökéletesen lett lecserélve, hogy ha valaki nem látta még a filmet, meg sem kérdőjelezné a látottakat.

The Shining starring Jim Carrey : Episode 1 – Concentration [DeepFake]

Jim Carrey impersonates Jack Nicholson in this clip from The Shining. .. Not really, it’s a deepfake. Patreon: https://www.patreon.com/ctrl_shift_face Twitter: https://twitter.com/ctrl_shift_face Ending music: Ray Noble Orchestra & Al Bowlly – Midnight, the Stars and You DISCLAIMER: No copyright is claimed in this video and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S.

Az már köztudott, hogy a deepfake technikával szavakat lehet tenni valaki szájába, de még hírességek arca is pornófilmekbe varázsolhatók. Ez a technika eddig is morálisan kifogásolható volt, de a videó a filmipar jövőjét illetően is érdekes kérdéseket vet fel. Ha korábbi filmekből használhatunk jeleneteket, a híres színészeknek vajon már nem is kell majd játszaniuk?

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Az 50 év után előkerült iratok szerint Samuel Beckett Nobel-díja ellen a biztosság elnöke kampányolt

Samuel Beckett irodalmi Nobel-díja megosztotta a jelölőbizottság tagjait, ez derült ki a Svéd Akadémia archívumának frissen előkerült irataiból.

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet.

Rendezők, akik világhírű festményeket csempésztek filmjeikbe – Ilyen a mozi és képzőművészet csodálatos találkozása

Mi köze Klimt A csók című festményének Scorsese Viharszigetéhez? Vagy a Forrest Gump kis Jenny-jének a 20. század egyik leghíresebb amerikai képéhez?

Brad Pitt: “Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha”

Nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is Brad Pitt.

ez is érdekeltéged
<3