Nézem Film Jack Nicholson arcát kicserélték Jim Carrey-ére a Ragyogásban

Jack Nicholson arcát kicserélték Jim Carrey-ére a Ragyogásban

Promóció

Ha mindig is úgy gondoltad, a Ragyogás egyetlen hibája, hogy nem Jim Carrey játssza a főszerepet, van egy jó hírünk! Deepfake videó készült a film egyik jelenetéből, melyben Jack Nicholson arcát Jim Carrey-ére cserélték, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

A Ctrl Shift Face (Ctrl Shift Arc) YouTube-csatorna tette ki a videót, amiben a deepfake technológia segítségével Jim Carrey arca kelti életre Jack Torrance karakterét.

A Mona Lisa még sose volt ennyire ijesztő – köszönjük, Samsung

A Samsung orosz laboratóriumában Leonardo Da Vinci festményét sikeresen átalakították a mesterséges intelligencia segítségével. Marilyn Monroe és Albert Einstein után Mona Lisa arca is életre kelt, ami valljuk be, még a mesterséges intelligencia tudatában is kicsit ijesztően hat. Bár, ha a tudomány így folytatja, lassan természetes lesz, hogy a Szépművészeti Múzeumban ránk kacsintanak a festmények.

A jelenet közvetlenül Stanley Kubrick Ragyogásából származik, a főszereplő Jack Nicholson testét és haját viseli. Az arc viszont olyan tökéletesen lett lecserélve, hogy ha valaki nem látta még a filmet, meg sem kérdőjelezné a látottakat.

The Shining starring Jim Carrey : Episode 1 – Concentration [DeepFake]

Jim Carrey impersonates Jack Nicholson in this clip from The Shining. .. Not really, it’s a deepfake. Patreon: https://www.patreon.com/ctrl_shift_face Twitter: https://twitter.com/ctrl_shift_face Ending music: Ray Noble Orchestra & Al Bowlly – Midnight, the Stars and You DISCLAIMER: No copyright is claimed in this video and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S.

Az már köztudott, hogy a deepfake technikával szavakat lehet tenni valaki szájába, de még hírességek arca is pornófilmekbe varázsolhatók. Ez a technika eddig is morálisan kifogásolható volt, de a videó a filmipar jövőjét illetően is érdekes kérdéseket vet fel. Ha korábbi filmekből használhatunk jeleneteket, a híres színészeknek vajon már nem is kell majd játszaniuk?

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3