Hallgatom A zenészek mellett NER-vállalkozókat is segít a raktárkoncert-sorozat

A zenészek mellett NER-vállalkozókat is segít a raktárkoncert-sorozat

Promóció

Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat. Csaknem 200 koncert lesz látható.

„Egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül”

Promóció
- Advertisement -

A közönség otthonában nézhet meg nagyjából 200 koncertet a szeptember 21-én induló raktárkoncert-sorozatban, amit a magyar könnyűzenei ipar támogatására indítottak. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően a közvetítések kezdetéig sem marad senki tartalom nélkül, mivel a produkció honlapján és közösségimédia-felületein, például a Facebook-oldalukon bepillanthat a közönség a kulisszák mögé. A HVG emlékeztetett arra, hogy a Lounge Group a több 10 milliárdos kormányzati megbízásokat sorozatban elnyerő Balásy Gyula cégcsoportja.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvívő / Fotó: MTI

A projekt szervezőinek csütörtöki közleményében Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt idézik, aki közösségi oldalán úgy fogalmazott: „egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül”. Szentkirályi arról nem ejtett szót, hogy szinte a teljes fesztiválszezon a ködbe veszett – a Fekete Zaj a kormánybejelentés ellenére megtartotta a rendezvényét.

A Raktárkoncert-sorozat olyan kikapcsolódási lehetőséget jelent, amely segítségével a zenészek az elmaradt koncertjeiket online pótolhatják, rajongóik pedig járványhelyzetben is biztonságosan szórakozhatnak

– írják a szervezők.

Inkább ellenzéki szavazók értenek egyet Majka kirohanásával a zenészek támogatása kapcsán

A koronavírus-járvány a zenészeket kíméli, mivel koncertek elmaradtak, így bevétel sincs. Számos nagyvállalat, mint például a Spotify, segítséget nyújtott és nyújt a mai napig a bajba jutott zeneipari szereplőknek. Külföldön két nagyszabású adománygyűjtés is volt Billie Eilish-tól kezdve Elton Johnon át Lady Gagáig. A Lady Gaga által fémjelzett gyűjtés több mint 127 millió dollárt gyűjtütt össze.

A különleges raktárépületekben készült felvételeken csaknem 200 előadó áll színpadra, köztük mulatós zene képviselői is, egyenként 45 perces koncertet adva. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

Szeptember 21-től folyamatosan bővülnek az előadások

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak majd elérhetővé. Az első előadások már szeptember 21-étől megtekinthetők lesznek, ezt követően a tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción – írják a közleményben.

Szeptember 21-én indulnak a raktárkoncertek

A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a sorozat honlapján és a produkció hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán tekinthetők meg.

A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében, és várhatóan a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt majd

– áll a közleményben.

A Raktárkoncert-sorozat csaknem 200 fellépője közül már színpadra lépett Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, a Skorpió, az Edda, a Neoton Família, Charlie, a Tátrai Band, a Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, a Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, Hobo, a Hooligans, az Emelet, a Besh O Drom, az Aurevoir, Rúzsa Magdi, valamint Keresztes Ildikó.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3