Nagyon ígéretesek az újonnan nyilvánosságra hozott részletek a legújabb Bond-film kapcsán. Az egyik, aminek nagyon örülünk, hogy Rami Ramek is szerepet kap.

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben.

Rami Malek James Bond Gonosztevo
25. James Bond / Fotó: Comic Book

Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

Az egyelőre még cím nélküli projektben Daniel Craig utoljára ölti magárra a 007-es szmokingját.

Naomi Harris és  Ralph Fiennes szintén visszatérnek Bond oldalán, de olyan új szereplők is felbukkannak a filmben, mint Billy Magnussen, vagy a Szárnyas fejvadász 2049-ből ismert Ana de Armas. Rami Malek pedig a fő gonoszt alakítja majd, aki világuralmon vagy hasonló gonoszságon töri majd a fejét, tudatta a Vice magazin.

James Bond komoly gondokkal küzd az ágyban és az itallal

Ami már biztos a 25. James Bond-filmmel kapcsolatban, hogy ismét Daniel Craig öltheti magára a drága szmokingokat. Továbbá az, hogy Cary Fukunaga rendező átírja a forgatókönyvet, miután átvette Danny Boyle-tól a rendezői széket. Mi a teendő akkor, amikor egy filmszerep olyan különleges képességeket követel meg, amivel nem rendelkezik a színész?

A Bond-filmek producere Barbara Broccoli szerint az új film nyitányában James a titkosszolgálattól való visszavonulása után Jamaicában élvezi az életet, de természetesen ez nem tart majd sokáig. Bond régi CIA-s barátja, akit Jeffrey Wright alakít, visszacsábítja az ügynököt egy utolsó akcióra, hogy egy elrabolt tudós nyomába eredjenek és megmentsék a világot. Úgy hangzik, mint az összes többi James Bond-film sztorija? Természetesen, de a szereplőgárdának köszönhetően biztosan pokolian izgalmas lesz.

Daneil Craig Naomie Harris 25 James Bond Film
Daniel Craig Utoljára Alakítja James Bondot, Naomie Harris Ismét Partnere Lesz A Filmben / Fotó: Parade

A filmet eredetileg a Transpotting rendezője Danny Boyle készített volna, de ő kiszállt a projektből. Az irányítást pedig az Az rendezője Cary Joji Fukunaga vette át tőle, és a forgatókönyvet is átdolgozták a rendezőváltás kapcsán.

No Title

A word about #BOND25 from Rami Malek pic.twitter.com/CLJ5mpO9mu

A filmet jelenleg is forgatják londoni, jamaicai és norvég helyszíneken, hiszen a Bond-filmek egyik védjegye, hogy a történet nem korlátozódik egyetlen városra. Az új akciófilm 2020-ban kerül a mozikba. Addig pedig megnézhetjük Rami Malek Twitter-videóját, amelyben a filmet népszerűsíti és szerepéről beszél.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet