Rami Malek vállalja a főgonosz szerepét, de csak ezekkel a feltételekkel

Az egyiptomi származású Rami Malek kikötötte, hogy kizárólag akkor hajlandó eljátszani az új James Bond-film főgonoszát, ha annak nincsenek sem ideológiai, sem vallási indítékai. Indoka szerint nem akar fundamentalista terroristát alakítani.

A Bohém rapszódia Oscar-díjas sztárja, Rami Malek a 25. Bond-film rendezőjével, Cary Fukunagával is beszélt erről, mielőtt igent mondott volna a szerepre. A Danny Boyle rendezői székét megöröklő Fukugana azonban megnyugtatta, hogy a film főgonosza nem fundamentalista terrorista lesz, teljesen más az elképzelése, írja az Independent.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elmondtam, hogy nem azonosíthatjuk a karaktert semmiféle ideológiai vagy vallási alapú terrorizmussal. Ilyesmivel nem tudnék szórakoztatni, úgyhogy ha ezért választottak volna, akkor inkább ne számoljanak velem[/perfectpullquote]

– idézi az MTI Malek New Yorkban készült interjúját.

rami malek james bond bond 25
Rami Malek a Bohém rapszódia bemutatóján / Fotó: Getty Images

A színész azt is elmondta: úgy gondolja, nagyszerű szerepet kapott a Bond 25-ben, a forgatókönyvírók pedig ismét rendkívüli munkát végeztek, ráéreztek, hogy mit várnak a nézők egy ilyen mozitól.

A Bond 25 munkacímű filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, aki egy hollywoodi bennfentes szerint azt akarta, hogy a brit titkosügynök meghaljon a következő részben, amivel lehetőséget adott volna arra, hogy valaki más lépjen a helyébe.

Rami Malek lesz a 25. James Bond-film gonosztevője

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben. Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

Csak az biztos, hogy a producerek nem kajálták Boyle ötletét/ötleteit, ezért ő alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva  lelépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. A helyét Cary Fukunaga, a True Detective sorozat egyik rendezője kapta meg.

A filmet egyébként a dél-olaszországi Gravina di Pugliában forgatják augusztusban és szeptemberben. A város egyik nevezetessége a kétszintes római kori hídja, ami egy szűk völgyön ível át. A következő Bond-film a tervek szerint 2020 áprilisában kerül mozikba.

Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a Bond 25 forgatásán

A Bond 25 egyelőre a forgatási időszakban áll. Eredetileg úgy volt, hogy többek között a Trainspottingot is jegyző Danny Boyle rendezi, azonban kiszállt “alkotói különbségekre” hivatkozva. Így vette át az irányítást Cary Johi Fukunaga, az AZ rendezője, aminek hatására a forgatókönyvet is átdolgozták.

Júniusban egyébként Károly herceg is felkereste az új Bond-film forgatását, ahol a brit titkosügynököt immár ötödik alkalommal alakító Daniel Craig, valamint a rendező Cary Fukunaga mellett Ralph Fiennes-szal és Naomie Harris-szel is találkozott.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból