Nézem Film Rami Malek orrprotézist is kapott a Bohém Rapszódia forgatásán

Rami Malek orrprotézist is kapott a Bohém Rapszódia forgatásán

Promóció

A Bohém Rapszódia, de főleg a főszerepet játszó Rami Malek rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ami nagy valószínűséggel Jan Sewell sminkmesternek is köszönhető. Pedig nem volt könnyű dolga.

Promóció
- Advertisement -

Ahhoz, hogy visszaadják Freddie Mercury energiáját, feltűnő stílusát, Rami Malekre nem kis átalakítás várt. Jan Sewellnek egy 19 és egy késő 30-as éveiben járó férfivé kellett átalakítania Maleket. Rami az életben 37 éves, ezért majdnem 20 évet kellett fiatalítani.

Tökéletes munkát végeztek a sminkesek / Fotó: DigitalSpy

„Néhány vonása hasonlít Freddiére, de vannak, amik viszont nem” – mondta Sewell. Például Rami orra nagyobb az egykori legendánál, ezért kapott egy kis protézist. A színész szemeit Sewell szemfestékkel árnyékolta, hogy közelebb hozza őket, a tökéletes hatás érdekében pedig ugyanezt az arccsontjánál is alkalmazta.

Így sajátította el Freddie Mercury mozgását a Bohém rapszódia sztárja

Mi a teendő akkor, amikor egy filmszerep olyan különleges képességeket követel meg, amivel nem rendelkezik a színész? Lovas trénerektől kezdve, a beszéd tanárokon át a koreográfusokig, Hollywoodban rengetek olyan szakértő van, akik felkészítik a sztárokat a legkülönfélébb szerepekre. Vannak azonban olyanok, akik a végsőkig elmennek, hogy az egyszerű halandó színészből zenei legendát faragjanak.

Ami pedig a fogát illeti – hiszen ez volt Mercury egyik védjegye –, rengeteg fogsort kipróbáltak, mire megtalálták azt, amelyikkel tökéletes hasonlóságot értek el. Sewell alapos munkáját bizonyítja, amikor az egyik bandatag, Brian May felesége meglátva Maleket, könnyekben tört ki a meghatottságtól.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3