Nézem Film Randall Millert kiengedték a börtönből és máris filmet forgat 

Randall Millert kiengedték a börtönből és máris filmet forgat 

Promóció

Randall Miller rendezőt 2015-ben zárták börtönbe nem szándékosan elkövetett emberölésért. Nem rég kiengedték, és máris új film forgatásába kezdett, ám ez megsértheti szabadlábra helyezésének feltételeit. 

Szerencsétlen forgatás

Promóció
- Advertisement -

A Midnight Rider forgatásán, 2014 februárjában fatális baleset történt egy Jusup közeli hídon. A felvételek készítése során a színészek egy teherszállító vonattal ütköztek össze, a balesetben egy ember, Sarah Jones meghalt, hat társa pedig súlyosan megsérült. 

Randall Miller a bíróságon / Fotó: Stephen B. Morton

Egy évvel később, 2015 márciusában a film rendezője, Randall Miller bűnösnek vallotta magát nem szándékosan elkövetett emberölésért. A Wayne megyei bíróságon végül egy év börtönre ítélték. A szabadlábra helyezés feltétele pedig az volt, hogy a büntetést követő 10 évben nem rendezhet olyan filmet, amely során ő felel a stáb biztonságáért. 

Csak kávéházi beszélgetések?

Randall Miller ma már szabadlábon van és nem sokáig tétlenkedett. Új film forgatásába kezdett, melynek címe Higher Grounds. A Londonban és Kolumbiában forgatott jelenetek azonban nagy port kavartak, többek szerint ez szabadlábra helyezése feltételeinek megsértése. A Sarah Jones szüleit képviselő ügyvéd teljes mértékben fel van háborodva. Annak ellenére, hogy a bíróság elrendelte, hogy Miller 10 évig nem lehet rendezője, elsődleges asszisztense és felügyelője olyan filmnek, amely során a biztonságért ő felel, a férfi mégis új vállalkozásba kezdett. 

Harvey Weinsteint újabb nemi erőszakkal vádolják

A Miramax egykori feje jelenleg 23 éves börtönbüntetését tölti egy New York állambeli börtönben, de hamarosan ismét bíróság elé áll majd, ezúttal Los Angelesben. Eredetileg két rendbeli nemi erőszak és két rendbeli erőszakos szexuális bűncselekmény miatt kellett volna bíróság elé állni.

Miller csapata és ügyvédje azonban biztosak az álláspontjukban. A Higher Grounds rendezője ugyan ő, a biztonságért Jason Allen a felelős. A film pedig nagyrészt kávézóban folytatott beszélgetésekből áll, amik semmilyen módon nem számítanak veszélyesnek vagy helytelennek. A bíróság újra megvizsgálja a forgatás speciális körülményeit, majd döntenek arról, hogy Miller valóban áthágta-e szabadlábra helyezésének feltételit vagy sem. Ha igen, ismét letartóztathatják, írja a Variety. 

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3