Az amerikai Kristen Beatty-t nem kerülték el a csalódások a randizásban. Mivel elege lett abból, hogy felültetik, ezért kitalált egy érdekes szabályt.

Kristen Beatty-t nem fogják több randin felültetni

A The Sun cikkezett Kristen Beatty TikTokon megosztott videójáról, amiben a lány épp egy randira vár. A nő elmondja, hogy jelenleg 7 óra van, és 9-kor kezdődne a találkozó, azonban esze ágában sincs még elkészülni.

Elmondása alapján a férfiak gyakran mondták le a randit az utolsó pillanatban, vagy akár el sem jöttek, ezért azt a szabályt hozta, hogy ha nem írnak neki a megbeszélt időpont előtt két órával, akkor ő nem fog elkezdeni készülődni sem. A videóban látható, hogy Kristen vacsorát készít pizsamában, el is fogyasztja, majd 8-kor, a randi előtt egy órával egy fagylalt társaságában jelentette be, a férfi lemondta.

TikTok

No Description

A kommentelők egyetértettek Beatty-vel, mondván „ha már az első randinál sem tiszteli az idődet, később sem fogja”. Egy másik hozzászóló szerint, ha nem hall a találkozó napján többször is a másik felől, akkor ő más programot szervez magának.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet