Randiszolgáltatást indít a Facebook, mutatjuk, hogy működik

Zuckerberg nem szeretne szexpartnerkeresőt készíteni, szóval ez egy kicsit más lesz mint a többi randiapp. Jön a randiszolgáltatás a Facebooktól!

Lassan tényleg az egész életünk a Facebookon zajlik majd, legalábbis ők nagyon ezt szeretnék elérni. Saját piaca van, lehet élőben közvetíteni és munkahely verziója is van. Kolumbiában mától tesztelik a randifunkciót, beleépítve a Facebook mobilalkalmazásba.

Nem lesz huzigálás, mint a Tinderen

A randiplatformon csoportok és események alapján dobja majd fel az embereket, akiknek megnézheted a profiljukat. Ha tetszik az illető, azt egy kattintással jelezheted, naponta maximum száz embernek.

Giphy 6

Viszont nem kell match-elned velük, mint a Tinderen, ha jelezted az érdeklődésed az egyből látszik a másik oldalon.

A Facebook pontozni fogja a felhasználók megbízhatóságát

A nemrég bejelentett minősítési folyamatot a Facebook termékmenedzsere, Tessa Lyons szerint az elmúlt évben tesztelték. A fejlesztés célja az álhírek terjedésének és a félretájékoztatásnak a megakadályozása, véli a Washington Post. Az még egyelőre nem világos, hogy a Facebook milyen kritériumok alapján értékeli a felhasználóit.

A profil?

Ezen a helyen csak a keresztneved és a korod jelenik meg, és pár sort kell írnod magadról. Ezen kívül válaszolnod kell néhány kérdésre, amelyekből kiderülnek a szokásaid, ilyen lehet például, hogy

számodra milyen egy tökéletes nap?

Meg persze kiválaszthatsz néhány fotót, amit szeretnél megmutatni magadról. A barátaiddal biztosan nem fogsz találkozni ezen a helyen, viszont a barátaid barátaival már összehozhat a platform, vagy akár teljesen ismeretlenekkel is, feltéve, ha a száz kilométeres körzetedben vannak.

Külön chatet is jön a randiplatformmal, ahol csak szöveget és emojikat lehet küldözgetni, szóval a köszönés helyetti „küldj meztelen képet” szöveg értelmetlen lesz.

Ezzel a lépéssel talán tényleg sikerül visszaszorítani a szexpartnerkeresőket, bár valószínűleg így is lesz belőlük bőven. Mindenesetre a Facebook azt szeretné, ha itt jelentőségteljes kapcsolatok alakulnának.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból