Követem Élet + Stílus Rasszista megjegyzések miatt mondott fel Blake Neff, a Fox...

Rasszista megjegyzések miatt mondott fel Blake Neff, a Fox News írója

Promóció

Lemondott a Fox News egyik vezető írója, a Tucker Carlson Tonight műsor munkatársa, Blake Neff miután szexista kommentek és rasszista megjegyzések sorát tette közzé online.

Újabb botrány a Fox News háza táján

Promóció
- Advertisement -

A szexuális molesztálási ügy után, újabb kellemetlen helyzettel kell szembenéznie a hírcsatornának.

Blake Neff, aki 2017 óta a Tucker Carlson Tonight munkatársa, pénteken lemondott a CNN leleplező nyomozása után. A CNN feltárta, hogy Neff rendszeresen sértő nyelvezetet használt az AutoAdmit fórumon CharlesXII név alatt. A Fox News szerint a posztok borzalmasak és mélyen sértőek, írja a BBC.

Blake Neff és Tucker Carlson / Fotó: Dailymail/Fox

Neff, álnév alatt derogáló kommentekkel illette többek között az afroamerikaiakat, az ázsiai-amerikaiakat és a nőket is.

Ha a feketék otthon maradnak és Call of Duty-t játszanak, valószínűleg az lenne a legjobb a bűncselekmények megelőzése szempontjából

– írta álnéven Neff.

A csatorna elhatárolódott Nefftől

Neff a kommenteken kívül folyamatosan zaklatott egy nőt, akinek magánéletéről is osztott meg információkat a fórumon. A posztokra azután derült fény, hogy a CNN tippet kapott azzal kapcsolatban, hogy CharlesXII valójában nem más, mint Blake Neff. A róla nyilvánosan hozzáférhető információk és az üzeneteinek tartalma alapján sikerült őt beazonosítaniuk.

J.K. Rowling transzellenes kijelentéseit már Eddie Redmayne is elítéli

J.K. Rowling kijelentései olyan erősek voltak, hogy a jelenleg mindent uraló Black Lives Matter-témát is áttörték, és immár a második hírességet sarkallták virtuális párbeszédre. Daniel Radcliffe, a Harry Potter-franchise főszereplője után J.K. Rowling egy másik regényének, a Legendás állatok és megfigyelésük-szériának sztárja, Eddie Redmayne is beszállt az írónő transzellenes Twitter-bejegyzései kapcsán kialakult vitába.

A Fox News úgy nyilatkozott, hogy nem tolerálják a Neff által tanúsított viselkedést egyik munkatársukkal kapcsolatban sem és elfogadták az író lemondását. A Fox korábban csodálatos íróként hivatkozott Neffre, aki egy interjúban elárulta, hogy a Tucker Carlson által felmondott szövegek tőle származnak.

Promóció
ForrásBBC
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3