Nézem Film Reese Witherspoon és Kerry Washington faji kérdéseket is feszegetnek...

Reese Witherspoon és Kerry Washington faji kérdéseket is feszegetnek az új sorozatukban

Promóció

Celeste Ng írónő Little Fires Everywhere című sikerkönyvéből Kerry Washington és Reese Witherspoon főszereplésével készült sorozat.

Két anya áll a széria középpontjában

Promóció
- Advertisement -

A történet középpontjában két anya áll, Mia Warren karakterét Kerry Washington játssza, míg az Oscar-díjas Reese Witherspoon Elena Richardson-t személyesíti meg, írja a Variety.

Reese Witherspoon és Kerry Washington/ Fotó: Hulu

“Ki ne szeretne Reese Witherspoon-nal együtt játszani” – nyilatkozta Washington a szereppel kapcsolatban.

Megvásárolható Reese Witherspoon környezetbarát kulacsa az Amazonon

Megvásárolható Reese Witherspoon környezetbarát kulacsa az Amazonon A színésznő már évek óta használja! Vajon a Hatalmas kis hazugságok sztárja, Reese Witherspoon miért tűnik mindig oly hidratáltnak? A titka valószínűleg a Lifefactory által gyártott, környezetbarát, szilikon-bevonatos vizespalack. A praktikus eszközt a színésznő már évek óta használja, amit a fotósok több alkalommal is megörökítettek.

A történetben Elena Richardson albérletet ad ki a titokzatos Mia Warren és lánya, Pearl számára. Hamarosan drámai események veszik kezdetét a Shaker Heights nevű kisvárosban és a két nőnek szembe kell néznie saját társadalmi előítéleteivel. Celeste Ng könyve, és maga a sorozat is az anyaság mellett az osztálykülönbségek okozta nehézségekkel és a faji identitás kérdésével is foglalkozik.

Amikor a könyvet olvastam, azt gondoltam milyen csodálatos feltárása ez, az anyaság különböző aspektusainak. És arra gondoltam, ki lenne jobb partner a jelenetekben és a jeleneteken kívül is, mint Kerry

– árulta el Witherspoon.

Összetett történetet tár fel a Little Fires Everywhere

Kerry Washington szerint a könyv túlmutat a társadalmi problémákon és olyan kényes kérdéseket is feszeget, mint a személyiség hatása a párkapcsolatra vagy, hogyan gondolkozol saját szexualitásodról, társadalmi helyzetedről, ezek mennyire befolyásolják a szülői hozzáállásodat, miként barátkozol és állsz a világ dolgaihoz. Tehát igencsak komplex történetre és karakterábrázolásra számíthat az, aki elolvassa a regényt vagy megnézi a sorozatot.

LITTLE FIRES EVERYWHERE Trailer (2020) Reese Witherspoon, Drama Series

LITTLE FIRES EVERYWHERE Trailer (2020) Reese Witherspoon, Drama Series © 2020 – Hulu

“Minden epizód kétértelmű, kialakítod saját előítéleteidet, majd azonosulsz az átlagemberekkel, a következő epizódban pedig, akit eddig kedveltél, már nem fogod. Tehát szándékaink szerint folyamatosan nézőpontot váltunk majd” – ígéri Witherspoon a sorozattal kapcsolatban.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3