Reese Witherspoon futószalagon forgatja a romantikus vígjátékokat: egyből két filmhez is leszerződött.

Nem ül a babérjain

Úgy tűnik, Reese Witherspoon a The Morning show sikere után egy pillanatra sem állt meg: új sorozata, a Little Fires Everywhere márciusban indult, az SXSW Filmfesztiválon virtuálisan debütált legújabb filmje, a My Darling…, amelyben Joaquin Phoenix volt a partnere. A karanténban sem pihent, Shine on at Home címmel élő beszélgetős műsort vezetett az Instagramon.

Reese Witherspoon
Mandatory Credit: Photo By Shutterstock (10518733Fx)
Reese Witherspoon
77Th Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, Usa – 05 Jan 2020

Most pedig itt a legújabb hír a színésznővel kapcsolatosan: egyből két filmhez is leszerződött a Netflixnél. Mindkét nozi, a Your Place or Mine (Nálad vagy nálam) és a The Cactus (A kaktusz) is a könnyedebb műfajhoz tartoznak, így a drámák után újra vígjátékokban fogjuk viszontlátni a 44 éves amerikai sztárt.

Megvásárolható Reese Witherspoon környezetbarát kulacsa az Amazonon

Megvásárolható Reese Witherspoon környezetbarát kulacsa az Amazonon A színésznő már évek óta használja! Vajon a Hatalmas kis hazugságok sztárja, Reese Witherspoon miért tűnik mindig oly hidratáltnak? A titka valószínűleg a Lifefactory által gyártott, környezetbarát, szilikon-bevonatos vizespalack. A praktikus eszközt a színésznő már évek óta használja, amit a fotósok több alkalommal is megörökítettek.

A műfaj igen közel áll a színésznőhöz, hiszen a Dr. Szöszi (2001, 2003) hozta meg számára a nemzetközi ismertséget, de karrierje során szerepelt már a Pleasantville (1998), a Gimiboszi (1999), a Mindenütt nő (2002), a Kémes hármas (2012) és az Újra otthon (2017) című vígjátékokban.

Társproducer is lesz mindkét filmben

Witherspoon produceri feladatokat is vállal mindkét projektben Jason Bateman, Lauren Neustadter, Michael Costigan és Aline Brosh McKenna mellett. A film forgatókönyvét is McKenna írta, aki nagyjátékfilm rendezőjeként most fog debütálni.

Jennifer Lopez a karantén ideje alatt is eldugott helyeket keres

A Reese Witherspoon színésznő által indított, Instagram Live-on követhető Shine on at Home műsorában nemrégiben Jennifer Lopezzel beszélgetett a karanténban töltött napjairól, írja a Vogue. J-Lo egy egyszerű fekete spagettipántos felsőben, kontyban és az ikonikus karika fülbevalóival mutatkozott a virtuális interjúján. A háttérben a Miamiben álló modern stílusú házának kertje volt látható.

A Your Place or Mine (Nálad vagy nálam) két régi barátnő története. A középkorú nők szerepet cserélnek, amikor az egyikük elhatározza, hogy megvalósítja álmát, a másik pedig elvállalja, hogy vigyáz legjobb barátnője kamasz fiára.

https://www.youtube.com/watch?v=JWGkX8ClhBI

A The Cactus forgatókönyve Sarah Haywood azonos című bestseller regénye alapján készül. Ez a regény volt egyébként Witherspoon könyvklubjának tavaly júniusi „kötelező olvasmánya” is. A főszereplő egy 45 éves nő, aki azzal szembesül, hogy teherbe esett. Emiatt újra kell gondolnia az életét, és szokatlan fejlődéstörténeten megy keresztül, amíg megtanulja elfogadni a váratlan eseményt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet