Rékasi Károly élő adásban virággyilkosozta le a Reggeli műsorvezetőit

Rékasi Károly színész az RTL Klub csatornán futó Reggeli című műsor legutóbbi adásában meglehetősen furán viselkedett.

Nem haragszik Rékasi Károly, csak advent van

A 24.hu vette észre az adást, amiben Rékasi Károly színész először azt tette szóvá, hogy a két műsorvezető „maszk nélkül nyomja”, majd azt, hogy kihagyták a nevét a felvezetőből, ami miatt az anyja kétségbeesetten hívta fel telefonon.

Rekasi Karoly Rtl Reggeli Kiakadas Mikulasviragok
Rékasi Károly színész / Fotó: MTI

És amikor az egyik műsorvezető, Papp Gergő szerette volna elmagyarázni, hogy miért történt ez, Rékasi egész egyszerűen annyit mondott neki:

Ne vágj a szavamba, kérlek szépen, köszönöm szépen. Nem haragszom, csak advent van, ez a békés készülődés.

Ezek után felhívta a figyelmet a stúdióban hervadozó mikulásvirágokra.

Virággyilkosok

A beszélgetés ezt követően nem várt fordulatot vett, valami, amire tényleg senki nem számított.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

„Csak el akartam mondani, hogy kérlek, ne adjatok nekem ajándékot, de semmiképpen ne mikulásvirágot, mert erről elfeledkeztetek, hogy ezt meglocsoltátok volna néhányszor. Tudom, rengeteg a dolgotok, de oda kéne rá figyelni, szóval virággyilkosok vagytok, ezt így nem mondom ki, csak…” – mondta Rékasi.

Papp Gergő valószínűleg ezen a ponton döntötte el, hogy a hátralevő időben inkább csak csendes sokkban várja, hogy vége legyen műsorvezetőtársa, a zavartan röhögcsélő Szabó Zsófi és a vegetariánus étrendről túlpörgött lelkesedéssel magyarázó Rékasi Károly beszélgetésének.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ezek után olyan mondatok hangzottak el, mint: „Alakul ami alakul, történt, ami történt, élünk amit élünk”, illetve: „Cipeled a fél disznót, nincs azzal semmi baj, akkor is akartam valamit”, vagy hogy: „Nagyon csendes helyen lakunk a Dunaparton, a halak elég hallgatagok, csak nagyokat pislantanak”.

2017-ben Hujber Ferenc csinált médiatörténelmi dolgot

A TV2 hasonló műsora, a Mokka műsorvezetői 2017 márciusában arról akartak beszélgetni Hujber Ferenc színésszel, hogy tényleg el akarja-e hagyni Magyarországot. A színész, aki már élt külföldön, láthatóan nem nagyon örül a kérdésnek, a műsor első másfél percében méltatlankodik is, hogy nem ezért hívták be.

Hujber Ferenc ahelyett, hogy reagálna a kérdésre, azzal kezdi: Hujber így kezdi: „Azt állítom, hogy Jézus Krisztus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú.”

Czippán Anett és Pachman Péter köpni-nyelni nem tudott, de utóbbi igyekezett komolyan venni Hujbert és reflektált kérdésekkel a válaszaira.

De hogy jöttél erre rá? – érdeklődött kicsit ingerülten Pachmann. Hujbernek természetesen kész volt a válasza. 

Végig figyeltem az életem, nullaéves korom óta figyelek mindent és mindenkit. (...) Amiről eddig a világ beszélt, az tévedés, Jézust nem feszítették meg a kereszten, baleset volt, véletlen volt. Egy tíz éves kisfiú halt meg, erről beszél az egész világ

– mondta Hujber, amivel médiatörténelmi tettet hajtott végre.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból