Egy Tel Avivból Isztambulba tartó gépet rövidesen a felszállása után vissza kellett fordítani, miután az utasok Airdropon keresztül repülőgép-baleseteket ábrázoló fényképeket kaptak.

repülőgép utasai pillanatokkal azután, hogy felszálltak, értesítést kaptak, hogy valaki Airdropon keresztül akar nekik képet küldeni. Aki pedig elfogadta, sokkoló látvánnyal szembesült, írja a Daily Star.

Akik elfogadták, különböző repülőgép-balesetek fényképét találta maga előtt. A szemtanúk szerint volt olyan utas, aki elájult, mikor megpillantotta a fotót.

A gépet visszafordították, és miután leszállították az embereket és a poggyászokat is átvizsgálták, hogy megbizonyosodjanak róla, nincs fegyver vagy robbanószer a gépen. Miután nem találtak semmit, a gép újra útnak indult.

A rendőrség vizsgálja, ki küldhette a képeket, azt gyanítják, a tettes a fedélzeten lehetett. A hatóságok kilenc izraeli gyanúsítottat tartóztattak le, ha hamis információ terjesztésének vádjában bűnösnek találják, három év börtönbüntetésre ítélhetik őket. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet