Két részeg testvér miatt kellett változtatnia az útvonalán egy Görögországba tartó repülőgépnek. A testvérek összeverekedtek, miután az egyikük levizelte a másikat.

A Krétára tartó repülőgépnek Korfun kellett leszállnia, mivel két férfi keményen összeverekedtek a fedélzeten, ezzel veszélyeztetve a többi utas biztonságát is, írja24.hu.

A részeg testvérpár között elvileg azért alakult ki a konfliktus, mert egyikük levizelte a másikat. A verekedők ülése alatt két literes vodkásüveget találtak, egyik teljesen üres volt, másiknak a fele hiányzott.

A férfiakat rendőrök vezették le a gépről, az utasok végül négyórás késéssel jutottak el Krétára. Az onnan hazaindulók pedig egy éjszakával később tudták csak elhagyni a szigetet. 

A testvérek 50 ezer fontos (kb. 23 millió forintos) pénzbírságot kaptak, és a járat életreszólóan kitiltotta őket a járataikról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.