Olyan részeg volt a taxisofőr, hogy utasának kellett hazavezetnie a repülőtérről

Mikor egy hosszú repülőút után végre leszáll a géped, valószínűleg másra sem vágysz, csak arra, hogy minél hamarabb hazaérj, és belefeküdj a kényelmes ágyadba.

Ezt biztosan az indiai Surya Oruganti is így gondolta, mikor mit sem sejtve, a reptéren várakozva hívott magának egy Uber-t.

Taxi Driver Canvas Print
Részlet A Taxisofőr Című Filmből

Ám a sors, karma, vagy nevezzük úgy, ahogy szeretnénk, közbeszólt. A fiatal férfi hamar realizálta, hogy valami nincs rendben a sofőrrel, ugyanis a taxis olyan állapotban érkezett meg a repülőtérre, hogy sem vezetni, de még beszélni is alig tudott.

Sőt, nemes egyszerűséggel elaludt a volán mögött. Surya fáradtsága ellenére nem esett pánikba, összeszedte magát, és kénytelen volt saját maga hazavezetni.

A szürreális történetet meg is örökítette, lőtt egy közös fotót a piától kiütött, alvó sofőrrel, melyet Twitter oldalán is megosztott.

No Title

@Uber_India, the ride back from Bangalore airport was not quite what I expected. The driver was drunk and drowsy. I had to pull the car over to the side and I drove all the way home. Pic with the driver in the rider seat passed out.

A történetben talán a legmeghökkentőbb, hogy az Uber biztonsági csapata 20 órával az eset után felhívta a férfit, és biztonsági okokra hivatkozva arra kérték, hogy legyen szíves máskor ne vezessen “szolgálati„ autót. Surya egyébként 30 km-t tett meg meg hazáig.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból