Egy 40 év körüli férfi részegen elaludt a vonatsíneken, majd a vonat levágta a lábát Thaiföldön.

A férfit a Nong Prue-i rendőrség „meglehetősen ittasnak” minősítette, és egy üres üveg whisky-t találtak a baleset helyszínének közelében, írjaDailyStar.

Miután elfogyasztotta az üveg whisky-t, és nagyon részeg lett, a férfi elaludt a vasúti síneken, lábát a sínekre vetette, törzsét és fejét pedig a sínek mellett pihentette. A vonat kalauza észrevett valamit a síneken, és értesítette a vonat személyzetét, de mivel nem látták tisztán, mi van a síneken, azt hitték, hogy egy rönk, vagy valami hasonló.

A helyi jelentések azonban azt sugallják, hogy még ha be is tudták volna azonosítani, hogy egy ember elájult a síneken, a vonatot nem lehetett volna elég gyorsan megállítani ahhoz, hogy elkerüljék az ütközést.
A férfit a lábaival együtt a helyi kórházba szállították, amelyek mindkét térdénél el voltak vágva. A rendelkezésre álló legfrissebb információk szerint a férfi várhatóan túléli, és a sürgősségi műtét után továbbra is a kórházban marad, de nem valószínű, hogy a lábait vissza lehet helyezni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet