Egy 40 év körüli férfi részegen elaludt a vonatsíneken, majd a vonat levágta a lábát Thaiföldön.

A férfit a Nong Prue-i rendőrség „meglehetősen ittasnak” minősítette, és egy üres üveg whisky-t találtak a baleset helyszínének közelében, írjaDailyStar.

Miután elfogyasztotta az üveg whisky-t, és nagyon részeg lett, a férfi elaludt a vasúti síneken, lábát a sínekre vetette, törzsét és fejét pedig a sínek mellett pihentette. A vonat kalauza észrevett valamit a síneken, és értesítette a vonat személyzetét, de mivel nem látták tisztán, mi van a síneken, azt hitték, hogy egy rönk, vagy valami hasonló.

A helyi jelentések azonban azt sugallják, hogy még ha be is tudták volna azonosítani, hogy egy ember elájult a síneken, a vonatot nem lehetett volna elég gyorsan megállítani ahhoz, hogy elkerüljék az ütközést.
A férfit a lábaival együtt a helyi kórházba szállították, amelyek mindkét térdénél el voltak vágva. A rendelkezésre álló legfrissebb információk szerint a férfi várhatóan túléli, és a sürgősségi műtét után továbbra is a kórházban marad, de nem valószínű, hogy a lábait vissza lehet helyezni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.