Révész Sándor ismét kórházi kezelésre szorult, miután március közepén sztrókot kapott.

Révész Sándor felépülését a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központban folytatja fél évvel azután, hogy sztrókot kapott, írja a Blikk.

Egyelőre nem szeretnék hosszabban nyilatkozni. Annyit azért elmondok, hogy Szegeden vagyok éppen – immáron másodszor –, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitációs Központban.

“Itt szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzio­nális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtáknak” – mondta a Piramis együttes énekese.
A 69 éves énekes keményen dolgozik azon, hogy visszatérjen a sztrók előtti állapotába. Akkor a kórházban három napra teljesen lebénult a jobb oldala, és azóta is csak korlátozottan tudja a kezét és a lábát használni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.