Az A38 Hajó országszerte az egyik legjobb  szórakozóhelynek számít. Kiaknázva a hatalmas népszerűségüket, a veronai buszbaleset egyik áldozatának, Rezsu Roland családját igyekeznek támogatni a Hajó legénysége és a fellépők.

Január elején a közmédiában és a világsajtóban is nagy visszhangot kapott az a buszbaleset, amely Veronától nem messze történt. A jármű magyarországi utasokat szállított hazafelé egy sítáborból, mikor megtörtént a katasztrófa, amely következtében az utasok közel fele életét vesztette, vagy komoly fizikai és lelki sérüléseket szenvedett.

A baleset egyik áldozata volt Rezsu Roland is, aki az A38 Hajó egyik dolgozója, fénytechnikusa volt. Az ő, és a többi elhunyt életének állít emléket az a jótékonysági koncert, amely március 19-én kerül megrendezésre. A koncertből befolyt összeget és a további felajánlásokat Roland özvegyének, és árván maradt gyermeküknek, Vincének ajánlják fel.

A család helyzetének segítése érdekében színpadra áll az Uzipov, az Óriás frontembere, Egyedi Péter, az Anna & The Barbies-ból ismert Pásztor Anna és Pásztor Sámuel akusztikus dalokkal, a Random Trippel népszerűvé vált DJ Q-Cee, valamint DJ Infra Vörös is.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 03. 19. – 19 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyárak: 1. 500 HUF – 2. 000 HUF

Jegyelővétel: ITT

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet