RHEA: Belgium reménységei ingyenes koncertet adnak a Dürer Kertben

A RHEA a belga kritikusok kedvence, lendületes zenéjükkel a fiatal csapat perceken belül képes meghódítani a közönséget, ezt pedig március 13-án mi is tesztelhetjük a Dürer Kertben, ahol a srácok ingyenes koncertet adnak.

Belgium feltörekvő rock reménységei, a RHEA március 13-án nálunk is megállnak turnébuszukkal, hogy ízelítőt adjanak piszkos, energikus rock zenéjükből. A bandát már levadászta a Universal Music és a Muse, valamint a Placebo lemezein dolgozó legendás producer, David Bottrill is nagy jövőt jósol nekik.

Unknown
/ Fotó: Az RHEA hivatalos Facebook-oldala

A producer a srácokat szárnyai alá is vette, akivel debütáló lemezükön dolgoznak. A RHEA egy helyi dalversenynek köszönhetően került be a köztudatba, a kritikusok szerint egyértelműen nagy jövő áll előttük. Ahol csak fellépnek bongyor hajú gitárosukkal és lendületes zenéjükkel, perceken belül megnyerik maguknak a nézőket.

RHEA – Tell Me Now

RHEA – Tell Me Now (Official Music Video) Listen to ‘Tell Me Now’ on all digital platforms: https://RHEA.lnk.to/TellMeNow Video by Panda Productions Audio mi…

A zenekar nemrég megjelentett hihetetlenül dögös, Sleepwalking c. single-jével járja Európát, most pedig március 13-án te is megismerheted a bandát a Dürer Kertben.  Ráadásul ingyen.

#facebook | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. március 12., 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Ingyenes

Jegyfoglalás: ITT

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból