Az eddigi leghosszabb szünetet tartották az alkotók a Rick és Morty sorozatban. Ám kedvenc alkoholista tudósunk és unokája novemberben visszatér.

A Variety írja, hogy maguk a szereplők jelentették be az Adult Swim közleményében: novemberben folytatódnak Rick és Morty kalandjai.

Rick És Morty Folytatás Rick És Morty Negyedik Évad
2019 Novemberére Tűztik Ki A Rick És Morty Negyedik Évadának Premierjét / Fotó: Variety

A dimenziók között kalandozó duó harmadik évada 2017 októberében ért véget, így szinte pontosan két évet kell várni a folytatásig.

Az eddigi legokosabb és legsötétebb Rick és Morty-évad titkai / ContextUs

Ez egy tipikusan olyan sorozat, amit vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál az ember. Dan Harmon és Justin Roiland sci-fi-paródiája végtelenül humoros, intelligens, üdítően újító, néha pedig megérintő érzelmi szálakkal tarkított, és az egyik legnépszerűbb program a 18-34 évesek körében, bár szerintem nem áll távol attól sem, hogy a fiatalabb korosztály szívébe is belopja magát és lekörözzön olyan klasszisokat, mint a Big Bang Theory vagy a Modern Family.

Mint írja a Variety, tavaly májusban rendelt meg az Adult Swim 70 új részt az alkotóktól. Ebből következtetve pedig garantálható új évad is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet