Úgy néz ki, Kanye West esélyt kap, hogy a Rick és Morty egyik epizódján dolgozhasson. Ezt a tévésorozat, amely West egyik kedvence, készítői ajánlották fel.

A Warner Media eseményén bejelentették az Adult Swim negyedik évadának érkezését, amely idén novemberben kerül képernyőkre.

Az eddigi legokosabb és legsötétebb Rick és Morty-évad titkai / ContextUs

Ez egy tipikusan olyan sorozat, amit vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál az ember. Dan Harmon és Justin Roiland sci-fi-paródiája végtelenül humoros, intelligens, üdítően újító, néha pedig megérintő érzelmi szálakkal tarkított, és az egyik legnépszerűbb program a 18-34 évesek körében, bár szerintem nem áll távol attól sem, hogy a fiatalabb korosztály szívébe is belopja magát és lekörözzön olyan klasszisokat, mint a Big Bang Theory vagy a Modern Family.

Ezen a rendezvényen kérdezték a Rick és Morty készítőit, Dan Harmont és Justin Roilandt a legnagyobb rajongójukról, Kanye Westről. Kíváncsi voltak, vajon Harmon és Roiland kollaborál-e a rapperrel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kanye egy kib_szott zseni, egy látnok. Ha a srácot támogatják abban, hogy megvalósítsa a fejében lévő ötleteket, egy kib_szott Elon Musk 2.0 lenne[/perfectpullquote]

– áradozott a The Blastnak Roiland, írja a CNN.

Dan Harmon Justin Roiland Rick És Morty Kanye West
Dan Harmon (B) És Justin Roiland (J), A Rick És Morty Készítői / Fotó: Cnn

Mint ismert, Kanye nagy rajongója a tévésorozatnak. Egyszer azt tweetelte: “Ez a kedvenc sorozatom, legalább ötször láttam minden egyes részt.”

A Rick és Morty negyedik évada novemberben érkezik

A írja, hogy maguk a szereplők jelentették be az Adult Swim közleményében: novemberben folytatódnak Rick és Morty kalandjai. A dimenziók között kalandozó duó harmadik évada 2017 októberében ért véget, így szinte pontosan két évet kell várni a folytatásig. Ez egy tipikusan olyan sorozat, amit vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál az ember.

És rendes választ is adtak a feltett kérdésre a Warner Media showcase-én, nem csak ajnározták Kanyét.

Rick És Morty Kanye West
Kanye West A Rick És Morty Egyik Epizódjában / Fotó: Warner Media

Rábólintottak, Harmonon és Roilandon nem múlik, hogy elkészíthesse az amerikai rapper a saját epizódját.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Adunk neki egy epizódott. Ezt itt és most hivatalossá teszem. Már van 70 részünk, neki pedig lehet egy. Kanye, kapsz egyet[/perfectpullquote]

– mondta Harmon.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet