Rick Owens és Tommy Cash közös kiállítást szerveznek

Észtországban nyitja meg kapuit a The Pure and The Damned, Rick Owens és Tommy Cash közös kiállítása, írja a Dazeddigital.

Az utóbbi években erős barátság alakult ki a dizájner Rick Owens és a rapper Tommy Cash között. Owens megkérte már Cash-t, hogy vegyen részt párizsi bemutatóján, Cash pedig egy cameo-szereppel bízta meg a dizájnert Mona Lisa című dalában. Most pedig egy kiállítás formájában folytatják együttműködésüket.

Rick Owens divatbemutatója: A show, ahol a nézők sapkát és maszkot kaptak

Rick Owens show-jára a Palais de Tokyo-ban került sor szabadtéren, egy udvaron. Élénk kék, sárga, vörös és zöld füst töltötte meg fokozatosan a levegőt, ahogy a bemutató haladt előre. 1 Likes, 1 Comments – @w2recovery on Instagram: “#rickowens” A kollekciót egyébként Bábelnek nevezték el, utalva az ótestamentumi Bábel tornyára.

A The Pure and The Damned az észtországi Kumu Art Museumban lesz megrendezve. Cash és Owens egyéni darabjait és eddig soha-nem-látott kollaboratív munkákat is csodálhatnak majd az érdeklődők.

Cash a színeket használó megközelítése a popkultúra felforgatásához és a test torzításához ellensúlyozza Owens szürkeárnyalatos munkáit. A kiállítás szerepeltet szobrokat, ruhadarabokat és videóinstallációkat is.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk