A Ricsárdgír új lemezét most már könyvtárból is kikölcsönözheted

Tavaly jelent meg a Ricsárdgír zenekar új albuma, amely a The Dark Side of the Moon nevet viseli. Ám most már könyvtárból is kikölcsönözhető a korong.

A The Dark Side of the Moon a Pink Floyd első koncepcióalbuma, mely 1973. március 24-én jelent meg. Nem véletlen írjuk meg ezt az információt, hiszen a Ricsárdgír feltételezhetően konzekvensen nyúlt a kultikussá vált lemez címéhez.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A mostani lemez teljesen más lett, mint az előző. Amikor hallgattam, olyanok jutottak eszembe, hogy kicsit nyomasztó, néhol erőszakos, vagyis elég sok helyen az. Tényleg nem mondanám, hogy nagyon könnyű hallgatni, ugyanakkor az egyik legviccesebb dolog, amit valaha hallottam. Erősebb is az előzőhöz képest. Úgy változott nagyjából, mint Laci feje. A lemez is régen aranyos, vidám popzene volt, most pedig sötét, agresszív és kopasz[/perfectpullquote]

– mondja Deák Edina, a Ricsárdgír énekese a Recordernek a The Dark Side of the Moonról.

Amíg ki nem vennétek a lemezt, addig nézzétek meg, hogyan készült:

Nemrég osztotta meg a zenekar a Facebook-oldalán a hírt, hogy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárból lehetőségünk nyílik kikölcsönözni a The Dark Side of the Moon lemezt – vigyázzunk, ne keverjük össze a Pink Floydéval a polcleemelésnél!

ITT van is egy link, hogy megnézd on-line is a kikölcsönözni kívánt lemezt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból