Nézem Film Ridley Scott már készül a Gladiátor folytatására

Ridley Scott már készül a Gladiátor folytatására

Promóció

Hivatalosan bejelentették, hogy készül a 2000-ben bemutatott Oscar-nyertes Gladiátor című film folytatása, amiben Ridley Scott rendezőként tér vissza, a forgatókönyvet pedig Peter Craig írja.

Promóció
- Advertisement -

A producerek Walter F. Parkes és Laurie MacDonald megerősítették, hogy a folytatás ötlete nem merült a feledés homályába, írta a Joblo.

Ridley-vel dolgozunk. Nélküle nem éreznénk jogszerűnek, hogy a témához nyúljunk. És egy nagyszerű író is dolgozik velünk, Peter Craig

– nyilatkozták a producerek.

Majd, hozzátették, hogy a történetszálat az eredetihez képest 25-30 évvel később veszik fel.

Russel Crowe a Gladiátor című történelmi eposzban / Fotó: Screen Rant

Az is szóba került a projekt kapcsán, hogy a történet a felnőtt Lucius életét követi, aki a Joaquin Phoenix által játszott Commodus unokaöccse. Az még kérdéses, hogy a szerepben Spencer Treat Clark tér-e majd vissza, aki az eredeti filmben alakította a fiút.

Talán a Spencer Treat Clark által alakított Lucius karaktere is visszatér a Gladiátor folytatásában / Fotó: IMDb

Ridley Scott jelenleg a Raised by Wolves sorozat rendezésével van elfoglalva illetve a Disney számára készülő Merlin varázslóról szóló filmmel, de a Gladiátor 2 elsőbbséget élvez a rendező teendői között. A Raised by Wolves sorozat befejezése után neki is kezd a történelmi dráma folytatásának.

A Disney és Ridley Scott együtt tervezik az Alien-filmek megújítását

Mióta a Disney megszerezte a Fox stúdiót, és ezzel együtt az Alien-sorozat jogait is, félő volt, hogy a parkolópályára száműzi a franchise-t. De mint kiderült, maga Ridley Scott jelentette be, hogy tárgyalásokat folytatnak a sorozat jövőbeli részeiről, olvasható a oldalán. „Eljött az az idő, amikor a sorozat kifulladt. Ez az Alien vs.

A Gladiátor folytatása már többször szóba került, de végül sosem valósult meg, kérdés az is, hogy ki lesz az a sztár, aki majd Russel Crowe helyébe léphet az új filmben.

GLADIATOR II | Teaser Trailer #1 (2020)

The Gladiator returns after twenty years: the sequel to the famous film “Gladiator” from 2000 directed by Ridley Scott, interpreted by Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Richard Harris, Oliver Reed e Tomas Arana. This time it will be the descendant of the “Massimo Decimo Meridio” to fight for freedom.

A rajongók fantáziáját is megmozgatta a Gladiátor folytatásának lehetősége, és ők Kit Haringtont látnák szívesen a filmben, ahogy a fenti rajongói előzetesből kitűnik.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3