Nézem Film A Disney és Ridley Scott együtt tervezik az Alien-filmek...

A Disney és Ridley Scott együtt tervezik az Alien-filmek megújítását

Promóció

Ridley Scott nem fordított hátat az Alien-filmeknek, csupán meg szeretné újítani a franchise-t, ebben a Disney is partnere.

Promóció
- Advertisement -

Mióta a Disney megszerezte a Fox stúdiót, és ezzel együtt az Alien-sorozat jogait is, félő volt, hogy a parkolópályára száműzi a franchise-t. De mint kiderült, maga Ridley Scott jelentette be, hogy tárgyalásokat folytatnak a sorozat jövőbeli részeiről, olvasható a Joblo oldalán.

A Disney új szerzeménye házi kedvence: Alien / Fotó: The New York Times

„Eljött az az idő, amikor a sorozat kifulladt. Ez az Alien vs. Predator ötletével következett be. Aztán arra gondoltam alkossuk meg a sorozatelőzményeit, így jött létre a Prometheus-sorozat, ami nem volt rossz, de valójában nem volt benne Alien. Egy eredettörténet volt ez. Ezt pedig már nem lehet ismételni, mert unalmassá válik” – foglalta össze Ridley Scott a sorozat eddigi fejlődését.

Nyáron indul a Szárnyas fejvadász 2019 képregénysorozat

A Szárnyas fejvadász-franchise rajongóinak április 10. speciális jelentőségű: ezen a napon aktiválták Leon Kowalskit (az a replikáns, aki a film legelején megöli a fejvadászt a Voight-Kampff-teszt során – a szerk.) Leon létrehozásának évfordulója alkalmából, a Titan Comics és az Alcon Entertainment speciális meglepetéssel állt elő: nyilvánosságra hozta a Blade Runner 2019 (Szárnyas fejvadász 2019) című képregénysorozat az első borítóterveit.

Ridley a Start Trek-et hozza fel összehasonlításként, hiszen a sorozat még mindig jelen van 50 év után is, ami annak köszönhető, hogy fejlődni és megújulni tudott. Az Alien esetében is ezt a receptet kell követi, hátrahagyni a múltat, a megújulást kell követi és engedni, hogy tovább fejlődhessen a sorozat.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3