A Disney és Ridley Scott együtt tervezik az Alien-filmek megújítását

Ridley Scott nem fordított hátat az Alien-filmeknek, csupán meg szeretné újítani a franchise-t, ebben a Disney is partnere.

Mióta a Disney megszerezte a Fox stúdiót, és ezzel együtt az Alien-sorozat jogait is, félő volt, hogy a parkolópályára száműzi a franchise-t. De mint kiderült, maga Ridley Scott jelentette be, hogy tárgyalásokat folytatnak a sorozat jövőbeli részeiről, olvasható a Joblo oldalán.

Alien ridley scott
A Disney új szerzeménye házi kedvence: Alien / Fotó: The New York Times

„Eljött az az idő, amikor a sorozat kifulladt. Ez az Alien vs. Predator ötletével következett be. Aztán arra gondoltam alkossuk meg a sorozatelőzményeit, így jött létre a Prometheus-sorozat, ami nem volt rossz, de valójában nem volt benne Alien. Egy eredettörténet volt ez. Ezt pedig már nem lehet ismételni, mert unalmassá válik” – foglalta össze Ridley Scott a sorozat eddigi fejlődését.

Nyáron indul a Szárnyas fejvadász 2019 képregénysorozat

A Szárnyas fejvadász-franchise rajongóinak április 10. speciális jelentőségű: ezen a napon aktiválták Leon Kowalskit (az a replikáns, aki a film legelején megöli a fejvadászt a Voight-Kampff-teszt során – a szerk.) Leon létrehozásának évfordulója alkalmából, a Titan Comics és az Alcon Entertainment speciális meglepetéssel állt elő: nyilvánosságra hozta a Blade Runner 2019 (Szárnyas fejvadász 2019) című képregénysorozat az első borítóterveit.

Ridley a Start Trek-et hozza fel összehasonlításként, hiszen a sorozat még mindig jelen van 50 év után is, ami annak köszönhető, hogy fejlődni és megújulni tudott. Az Alien esetében is ezt a receptet kell követi, hátrahagyni a múltat, a megújulást kell követi és engedni, hogy tovább fejlődhessen a sorozat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból