A brit Vogue májusi számában Rihanna elárulta, hogy simán bevállalna akár egyedül is három-négy gyermeket.

A FourFiveSeconds-től a három-négy gyerekig

Rihanna kerül a brit Vogue magazin májusi számának címlapjára, és ennek apropóján készült egy interjú is vele a tíz éves terveiről. Többek között az anyaságról is szót ejtett.

Rihanna Gyerek Terhesseg
Rihanna / Fotó: Getty Images

„Szeretnék majd gyerekeket, hármat vagy négyet” – mondta a 32 éves énekesnő majd gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre, hogy akár egyedül is vállalná-e: „Hát hogyne!”

Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Még 2012-ben alapította a Clara Lionel alapítványt, amelyet az énekesnő nagyszülei után neveztek el. Rihanna most 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni, írja a . – írja a Clara Lionel a közleményében.

A People magazin januárban írta meg, hogy az énekesnő és milliárdos barátja, Hassan Jameela közel három év után szakítottak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az az érzésem, hogy a társadalomnak az az elvárása, hogy azt mondjam, hogy nincs igazam. Lenézik az anyákat, ha nincs mellettük az apa. De csak a boldogság számít – ez az egyetlen egészséges kapcsolat a szülő és a gyerek között. Az egyetlen, ami fontos egy gyerek felnevelésében, az a szeretet[/perfectpullquote]

– mondta a magazinnak a sztár. Az R&B-popénekesnő először 2019. júniusában az Interview magazinban beszélt az anyaságról és árulta el, hogy mindennél jobban vágyik arra egy gyerekre.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Tavaly novemberben, amikor a Vogue amerikai kiadásának címlapján szerepelt, akkor mesélt Anna Wintour főszerkesztőnek egy kérdezz-felelek videóban arról, hogy az eljövendő anyaság is isten akaratának része. Majd azon viccelődött, hogy alig várja, hogy elkezdjenek a terhességéről pletykálni az interjú után. Egy másik interjújában is megemlítette, hogy mindenképpen szeretne gyerekeket.

Addig is, nem csak dalszövegeket ír

Rihanna praktikus hozzáállása a jövőbeli terveihez azon is meglátszik, hogyan viszonyul a munkájához. A brit Vogue-nak elmondta, hogy a Fenty Beauty kozmetikai cége számára ő írja a honlapokra a szövegeket, a termékleírásokat, ő találja ki a termékek fantázianevét és a színek nevét.

Megjelent Rihanna első életrajzi könyve, amelyért Cardi B rengeteget fizetett

Az énekesnő régóta várt új albuma mellett egy másik megjelenéssel is meglepi rajongóit, mégpedig az első könyvének bemutatásával. A Phaidon által megjelentetett több mint ötszáz oldalas vizuális önéletrajzi könyv közel ezer képet mutat meg Rihanna-ról, mint zenészről, előadóról, tervezőről és mint üzletasszonyról. A legtöbb fotó eddig sehol nem volt látható.

„Népes csapat áll mögöttem, de nem feltétlenül gondolom azt, hogy az ő szavaikkal kéne eladnom a termékeimet. Csalásnak érezném, ha olyasmit árulnék, amivel nem tudok teljesen azonosulni” – nyilatkozta az üzletasszonyként is sikeresen boldoguló énekesnő.

A márkája kapcsán azt mondta, hogy teljesen megdöbben, amikor az emberek rácsodálkoznak arra, hogy színesbőrű nők számára kínál sminktermékeket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én meg erre: mi van? Azt gondolják, hogy ez marketingstratégia? Hogy ilyen marketingzseni vagyok? Nagyon megdöbbentő ezt hallani a legtöbbször, aztán átvált csalódásba, hogy ez ma még úttörő kezdményezésnek számít. Az én elképzeléseim szerint pedig teljesen mindennapinak[/perfectpullquote]

– véli az énekesnő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet