Követem Sztárok Rihanna az anyaságról: Három-négy gyereket szeretnék, akár egyedül is

Rihanna az anyaságról: Három-négy gyereket szeretnék, akár egyedül is

Promóció

A brit Vogue májusi számában Rihanna elárulta, hogy simán bevállalna akár egyedül is három-négy gyermeket.

A FourFiveSeconds-től a három-négy gyerekig

Promóció
- Advertisement -

Rihanna kerül a brit Vogue magazin májusi számának címlapjára, és ennek apropóján készült egy interjú is vele a tíz éves terveiről. Többek között az anyaságról is szót ejtett.

Rihanna / Fotó: Getty Images

„Szeretnék majd gyerekeket, hármat vagy négyet” – mondta a 32 éves énekesnő majd gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre, hogy akár egyedül is vállalná-e: „Hát hogyne!”

Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Még 2012-ben alapította a Clara Lionel alapítványt, amelyet az énekesnő nagyszülei után neveztek el. Rihanna most 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni, írja a . – írja a Clara Lionel a közleményében.

A People magazin januárban írta meg, hogy az énekesnő és milliárdos barátja, Hassan Jameela közel három év után szakítottak.

Az az érzésem, hogy a társadalomnak az az elvárása, hogy azt mondjam, hogy nincs igazam. Lenézik az anyákat, ha nincs mellettük az apa. De csak a boldogság számít – ez az egyetlen egészséges kapcsolat a szülő és a gyerek között. Az egyetlen, ami fontos egy gyerek felnevelésében, az a szeretet

– mondta a magazinnak a sztár. Az R&B-popénekesnő először 2019. júniusában az Interview magazinban beszélt az anyaságról és árulta el, hogy mindennél jobban vágyik arra egy gyerekre.

@badgalriri showin’ off that flawless #FENTYFACE on the cover of @britishvogue Get the look below (or tap for details 😉): #PROFILTRHYDRATINGFOUNDATION in 340 #PROFILTRCONCEALER in 340 #BROWMVP in “Medium Brown” #SUNSTALKRBRONZER in “Caramel Cutie” #KILLAWATTFOILPALETTE in “Hunny Slope #GLOSSBOMB in #FENTYGLOW #WHATITDEW Refreshing Spray | Makeup by @isamayaffrench Photography by @edward_enninful @stevenkleinstudio

FENTY BEAUTY BY RIHANNA posted on Instagram: “@badgalriri showin’ off that flawless #FENTYFACE on the cover of @britishvogue Get the look below…” * See 4,626 photos and videos on their profile.

Tavaly novemberben, amikor a Vogue amerikai kiadásának címlapján szerepelt, akkor mesélt Anna Wintour főszerkesztőnek egy kérdezz-felelek videóban arról, hogy az eljövendő anyaság is isten akaratának része. Majd azon viccelődött, hogy alig várja, hogy elkezdjenek a terhességéről pletykálni az interjú után. Egy másik interjújában is megemlítette, hogy mindenképpen szeretne gyerekeket.

Addig is, nem csak dalszövegeket ír

Rihanna praktikus hozzáállása a jövőbeli terveihez azon is meglátszik, hogyan viszonyul a munkájához. A brit Vogue-nak elmondta, hogy a Fenty Beauty kozmetikai cége számára ő írja a honlapokra a szövegeket, a termékleírásokat, ő találja ki a termékek fantázianevét és a színek nevét.

Megjelent Rihanna első életrajzi könyve, amelyért Cardi B rengeteget fizetett

Az énekesnő régóta várt új albuma mellett egy másik megjelenéssel is meglepi rajongóit, mégpedig az első könyvének bemutatásával. A Phaidon által megjelentetett több mint ötszáz oldalas vizuális önéletrajzi könyv közel ezer képet mutat meg Rihanna-ról, mint zenészről, előadóról, tervezőről és mint üzletasszonyról. A legtöbb fotó eddig sehol nem volt látható.

„Népes csapat áll mögöttem, de nem feltétlenül gondolom azt, hogy az ő szavaikkal kéne eladnom a termékeimet. Csalásnak érezném, ha olyasmit árulnék, amivel nem tudok teljesen azonosulni” – nyilatkozta az üzletasszonyként is sikeresen boldoguló énekesnő.

A márkája kapcsán azt mondta, hogy teljesen megdöbben, amikor az emberek rácsodálkoznak arra, hogy színesbőrű nők számára kínál sminktermékeket.

Én meg erre: mi van? Azt gondolják, hogy ez marketingstratégia? Hogy ilyen marketingzseni vagyok? Nagyon megdöbbentő ezt hallani a legtöbbször, aztán átvált csalódásba, hogy ez ma még úttörő kezdményezésnek számít. Az én elképzeléseim szerint pedig teljesen mindennapinak

– véli az énekesnő.

Promóció
ForrásPeople
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3