Rihanna piacra dobta a új fehérnemű-kollecióját, ő is szerepet vállalt a kampányfotózásban

Rihanna az új fehérnemű-kollekciója, a Savage X Fenty kampányfotózásával kezdte 2020-at – írja a The Sun.

Már a Valentin-napra készül?

Rihanna már Valentin-napra készül a szexi fehérnemű-kollekciójával. Rubintvörös melltartóban és hozzá tökéletesen passzoló alsóban boldogan mosolyog a 31 éves énekesnő a kamerába. A csípője köré egy pehelykabátot tart, hogy csak sejtesse, mit is visel deréktól lefelé.

Egy másik reklámfotón szintén ebben a vad összeállításban látjuk az üzletasszonyt, combfixszel és magassarkúval kiegészítve a szetjét, amint egy hatalmas felfújható fotelban helyezte kényelembe magát. Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát, és most összeállt Adam Selman tervezővel, aki az új kollekciót tervezte.

#SavageXAdamSelman Featuring: Adesuwa | SAVAGE X FENTY

XXSavageX #SavageXAdamSelman Featuring: Adesuwa ♥️ Keep up with Savage X Fenty on our other channels and get to shoppin’: – Shop now: https://www.savagex.co…

Selman az InStyle magazinnak mesélt a közös projekt megszületéséről. Amikor egyszer találkoztak Rihannával, és búcsúzáskor megölelték egymást, az énekesnő felvetette egy esetleges együttműködés gondolatát. A tervező azonban nem vette komolyan a sztár ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihannától, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát.

Így néz ki Rihanna smink nélkül, aki ezzel kívánt boldog új évet

Így néz ki Rihanna smink nélkül 1. Rég hallatott magáról Rihanna Az énekesnő december 22-én töltött fel fotót, akkor sem magáról, hanem azért, hogy az ausztrál tűzvész fontosságára hívja fel a figyelmet. Ma, január 7-én jött el az a nap, amikor boldog új évet kívánjon a követőinek tette ezt egy tőle szokatlan módon.

A tervező a ’80-as évek stílusát vette alapul.

Lapozz tovább a kampányfotóért!

Csajos és nagyon cuki

Rihanna Savage X Fenty Kollekció
Rihanna És Adam Salman Tervező / Fotó: @Savagexfenty

Elmondása szerint egy bohókás, szemtelen kollekciót szeretett volna kiadni a kezei közül, ezért szívecskékkek és fodrokkal dobta fel a darabokat. Csajos és nagyon cuki, ugyanakkor rettentően dögös lett a kollekció összhatása.

De nem csak a modellalkatú hölgyekre gondoltak, valamint kismamáknak tervezett, speciális termékek is bekerültek a kínálatba.

Az egész extrém módon kihívótól a visszafogottabb darabokig többféle stílust felvonultat a barbadosi énekesnő legújabb projektje.

RIhanna – SAVAGExFENTY Show (Performance 2019)

Get the latest SAVAGE x FENTY collection on https///savagex.com Get Rihanna’s eighth studio album ANTI, available now: Download on TIDAL: http://smarturl.it/…

Rihanna azonban nem csak az üzlettel foglalkozik mostanában: 2017-ben kezdett el járni Hassan Jameel szaudi üzletemberrel, és 2016 után jelenleg a kilencedik stúdióalbumán dolgozik, amelynek anyagából már elkezdett szivárogtatni a rajongóknak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk