Rihanna a Fenty Skin új ruhakollekcióját népszerűsítette bőrgatyában

Rihanna virtuális rendezvényen mutatta be divatmárkájának, a Fenty Skinnek az egyik ruhadarabját.

Ízelítőt mutatott új ruhakollekciójából

Rihanna igyekszik szórakoztatni a rajongóit és vásárlóit, a szociális távolságtartás idején is, de támogatta is a koronavírus-rászorulókat és a Black Lives Matter mozgalom élére is állt több pályatársával.  A dalszerző-énekes, aki egyébiránt a 2020-as Rich List fiatal zenésznemzedék leggazdagabbika, virtuálisan ünnepelte meg a Fenty Skin kollekciójának elindulását, írja a Popsugar.

rihanna fenty skin
Rihanna / Kép: Dennis Leupold

Ízelítőként magára is öltött egy barna, bőr Fenty-ruhát.

Ízléses kiegészítőket választott a ruhához

A csinos darabhoz az énekesnő egy gladiátor stílusú szandállal emelte a színvonalat. A ruhához kiegészítőkként pedig arany nyakláncot, fülbevalókat és karkötőket választott, megmutatva, milyen kiváló érzéke van a divathoz.

Rihanna Savage X Fenty kampánya nagyon forróra sikeredett Megan Thee Stallionnal

A Savage X Fenty nemrégiben jelentette be, hogy a márka legújabb nagykövete Megan Thee, aki a fehérneműket bemutató reklámkampány legújabb arca is. Rihanna szerint Meg az az erő, ami után mindig is kutattak. Thee egy igazi kockázatvállaló nő, egy olyan attitűddel, karakterrel és jellemmel, ami helyett nehezebb lenne találóbbat találni az arculatukhoz.

Rihanna bőrápolási projektjének bemutatására már két éve készül, de végre most kiderül, hogy a divatkollekcióira is érdemes volt várni.

Rekordot dönött Rihanna: Fehérneműs fotóját 7 millióan imádják

Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát. Idén viszont már arról adtunk hírt, hogy összeállt Adam Selman tervezővel, aki a SavageX nevű új kollekciót tervezte. Amikor Selman találkozott az énekesnővel, a Diamond dalszerzője felvetette, dolgozhatnának együtt. A tervező azonban nem vette komolyan az ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihanná tól, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát.

A saját márkájával kapcsolatban nem tétlenkedik. Nem is olyan régen, júliusban számoltunk be arról, hogy Rihanna legújabb együttműködésében Amina Muaddival hozott létre egy 10 centiméteres sarokkal rendelkező cipőt, ami merész formája ellenére is kényelmesen hordható akár a táncparketten is


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból