Követem Design Rihanna a Fenty Skin új ruhakollekcióját népszerűsítette bőrgatyában

Rihanna a Fenty Skin új ruhakollekcióját népszerűsítette bőrgatyában

Promóció

Rihanna virtuális rendezvényen mutatta be divatmárkájának, a Fenty Skinnek az egyik ruhadarabját.

Ízelítőt mutatott új ruhakollekciójából

Promóció
- Advertisement -

Rihanna igyekszik szórakoztatni a rajongóit és vásárlóit, a szociális távolságtartás idején is, de támogatta is a koronavírus-rászorulókat és a Black Lives Matter mozgalom élére is állt több pályatársával.  A dalszerző-énekes, aki egyébiránt a 2020-as Rich List fiatal zenésznemzedék leggazdagabbika, virtuálisan ünnepelte meg a Fenty Skin kollekciójának elindulását, írja a Popsugar.

Rihanna / Kép: Dennis Leupold

Ízelítőként magára is öltött egy barna, bőr Fenty-ruhát.

Ízléses kiegészítőket választott a ruhához

A csinos darabhoz az énekesnő egy gladiátor stílusú szandállal emelte a színvonalat. A ruhához kiegészítőkként pedig arany nyakláncot, fülbevalókat és karkötőket választott, megmutatva, milyen kiváló érzéke van a divathoz.

Rihanna Savage X Fenty kampánya nagyon forróra sikeredett Megan Thee Stallionnal

A Savage X Fenty nemrégiben jelentette be, hogy a márka legújabb nagykövete Megan Thee, aki a fehérneműket bemutató reklámkampány legújabb arca is. Rihanna szerint Meg az az erő, ami után mindig is kutattak. Thee egy igazi kockázatvállaló nő, egy olyan attitűddel, karakterrel és jellemmel, ami helyett nehezebb lenne találóbbat találni az arculatukhoz.

Rihanna bőrápolási projektjének bemutatására már két éve készül, de végre most kiderül, hogy a divatkollekcióira is érdemes volt várni.

Rekordot dönött Rihanna: Fehérneműs fotóját 7 millióan imádják

Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát. Idén viszont már arról adtunk hírt, hogy összeállt Adam Selman tervezővel, aki a SavageX nevű új kollekciót tervezte. Amikor Selman találkozott az énekesnővel, a Diamond dalszerzője felvetette, dolgozhatnának együtt. A tervező azonban nem vette komolyan az ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihanná tól, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát.

A saját márkájával kapcsolatban nem tétlenkedik. Nem is olyan régen, júliusban számoltunk be arról, hogy Rihanna legújabb együttműködésében Amina Muaddival hozott létre egy 10 centiméteres sarokkal rendelkező cipőt, ami merész formája ellenére is kényelmesen hordható akár a táncparketten is

Promóció
ForrásPopsugar
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3