Rihannazine: Nők, akik haladó szellemben formálják a világot Rihanna szerint

Az i-D Magazine és az általuk nagyra becsült művész, dizájner és üzletasszony, Rihanna bemutatják közös projektjüket, amelyet a haladó és befogadó jövő jegyében készítettek: érkezik a Rihannazine!

Úttörő annyit jelent: Rihanna

Csak kevesekben létezik együtt a nőiség, a vállalkozószellem és a kreativitás úgy, ahogy Rihannában. Pályafutása során művészként, dizájnerként és zenészként is olyan rekordokat ért el tehetsége ügyes kiaknázásával, amelyek előtt dollármilliós iparágak is kénytelenek voltak fejet hajtani. Úttörő, mondhatnánk, ha nem lenne már ez a szó túlságosan elcsépelt, mindenben, amibe belefog, és az egész világon visszhangra talál. Hű rajongóinál és követőinél buzgóbbakat nehéz találni.

rihanna rihannazine 2
/ Fotó: Mario Sorrenti / i-D Magazine

Van-e ezek után nála alkalmasabb személy arra, hogy segítségével felvázoljuk a jövő haladó szellemiségű kultúráját? Ebből lett a Rihannazine, egy különszám, amely Riri és az i-D kreatív hitvallását egyesíti.

Hogy megemlékezzenek Rihannának a divatra, a szépségiparra és a zene világára gyakorolt hatásáról és az i-D fennállásának 40. évfordulójáról, elkészítették a magazin  limitált példányszámú különszámát, amelynek társszerkesztője maga Rihanna volt.

Gigi Hadidtól kezdve Adwoa Aboah-ig

Olyan személyiségek kerültek be a különszámba, akik a divat, a művészet, a film, a zene és a mozgalmak területén globális szinten formálják az emberiség kultúráját. Csak hogy néhány nevet említsünk: Gigi Hadid, Lena Waithe, Alexa Demie, Paloma Elsesser, Adwoa Aboah, Yolanda Renee King – mind ismertetik hitvallásukat az új évtized küszöbén.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez az igazán extra i-D-szám számomra a változást és a kultúrát testesíti meg. Olyan embereket válogattunk össze, akik haladó szellemben formálják közösségünket a divat, a zene, a művészetek és az aktivizmus területein belül, így formálva még befogadóbbá és változatosabbá a jövőnket.[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Rihanna a projektről.

Rihanna and the women who inspire her – Bella & Gigi Hadid, Alexa Demie and more | i-D

Rihannazine sees i-D bring together Rihanna with those who inspire her most. In this film captured by Mario Sorrenti, Rihanna and her handpicked cast share t…

Fotók: Mario Sorrenti
Styling: Alastair McKimm

Vezető fodrász: Yusef Williams, Factory Downtown

Haj: Andrea “Naphia” White
Make-up: Kanako Takase at Streeters
Manikűr: Jenny Longworth, CLM (CHANEL Les Vernis és CHANEL La Crème Main)
Set design: Emma Roach, Streeters
Fénytechnika: Lars Beaulieu
Segédoperatőr: Kotaro Kawashima és Simon McGuigan
Digitális technikus: Chad Meyer
Styling asszisztens: Madison Matusich, Giulia Bandioli, Tailor Hannah Wood
Make-up asszisztens: Hiromi IIsuka
Set design asszisztens: Nia Samuel-Johnson, Louis Simonon, Eddie Amos
Produkció: Katie Fash
Produkciós koordinátor: Layla Némejanski
Produkció: Suzy Patten, Holmes Production
Produkció felügyelő: Molly Zinar, Holmes Production
Produkciós koordinátor: Alex Whiting, Holmes Production
Produkciós futár: David Herm
Produkciós gyakornok: Marta Pera
Casting igazgató: Samuel Ellis Scheinman, DMCASTING
Casting asszisztens: Cicek Brown, DMCASTING


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból