Amióta Rihanna piacra dobta SavageX nevű kollekcióját a Fenty, maga által alapított fehérnemű-divatmárka égisze alatt, egyre sűrűbben pózol saját márkájában. 

Saját modellt áll projektjéhez

Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát. Idén viszont már arról adtunk hírt, hogy összeállt Adam Selman tervezővel, aki a SavageX nevű új kollekciót tervezte. Amikor Selman találkozott az énekesnővel, a Diamond dalszerzője felvetette, dolgozhatnának együtt. A tervező azonban nem vette komolyan az ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihannától, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát. A tervező a ’80-as évek stílusát vette alapul.

Rihanna
/ Fotó: Az Énekesnő Hivatalos Instagram-Oldala

Az Instagram-oldalán igyekszik bemutatni az új kollekciókat, hiszen a fotók tanúságai szerint saját maga áll modellt a népszerűsítés érdekében.

Az új kollekciót nagyon imádják

A SavageX nevű kollekciót újragondolták Selmannal, és piacra dobták május elsején a Savage X Genty Xtra VIP-t, írja a Daily Mail.

Fenty Savagex Rihanna
/ Fotó: Az Énekesnő Hivatalos Instagram-Oldala

Végigböngészve az Instagram-oldalát, átlagban 3-5 millió lájkot kap egy-egy fotójára, azonban az új kollekció több mint 7 milliónál tart cikkünk publikálása idején. Azóta két új, a nyári kollekcióhoz készült fehérneműt is promózott.

Élünk a gyanúperrel, nem csak az új kollaborációnak szólnak a kedvelések, hanem a barbadosi énekesnő idomainak is.

A fehérneműkön túl

Persze nem felejti el a saját divatmárkáján túli életét sem. Idén májusban elkészítette az I-D magazinnal a Rihannazine-t, amelyben azon nőket mutatja be – Gigi Hadidtól kezdve Adwoa Aboah-ig –, akikre az énekesnő felnéz és inspirálják őt. A koronavírus-járvány károsultjairól sem feledkezett meg.

Rihanna az anyaságról: Három-négy gyereket szeretnék, akár egyedül is

Rihanna kerül a brit Vogue magazin májusi számának címlapjára, és ennek apropóján készült egy interjú is vele a tíz éves terveiről. Többek között az anyaságról is szót ejtett. „Szeretnék majd gyerekeket, hármat vagy négyet” – mondta a 32 éves énekesnő majd gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre, hogy akár egyedül is vállalná-e: „Hát hogyne!”

A Clara Lionel nevű alapítványán keresztül 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet