Követem Design Megdöntötte saját rekordját Rihanna: A fehérneműs fotóját több mint...

Megdöntötte saját rekordját Rihanna: A fehérneműs fotóját több mint 7 millióan imádják

Promóció

Amióta Rihanna piacra dobta SavageX nevű kollekcióját a Fenty, maga által alapított fehérnemű-divatmárka égisze alatt, egyre sűrűbben pózol saját márkájában. 

Saját modellt áll projektjéhez

Promóció
- Advertisement -

Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát. Idén viszont már arról adtunk hírt, hogy összeállt Adam Selman tervezővel, aki a SavageX nevű új kollekciót tervezte. Amikor Selman találkozott az énekesnővel, a Diamond dalszerzője felvetette, dolgozhatnának együtt. A tervező azonban nem vette komolyan az ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihannától, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát. A tervező a ’80-as évek stílusát vette alapul.

/ Fotó: Az énekesnő hivatalos Instagram-oldala

Az Instagram-oldalán igyekszik bemutatni az új kollekciókat, hiszen a fotók tanúságai szerint saját maga áll modellt a népszerűsítés érdekében.

Az új kollekciót nagyon imádják

A SavageX nevű kollekciót újragondolták Selmannal, és piacra dobták május elsején a Savage X Genty Xtra VIP-t, írja a Daily Mail.

/ Fotó: Az énekesnő hivatalos Instagram-oldala

Végigböngészve az Instagram-oldalát, átlagban 3-5 millió lájkot kap egy-egy fotójára, azonban az új kollekció több mint 7 milliónál tart cikkünk publikálása idején. Azóta két új, a nyári kollekcióhoz készült fehérneműt is promózott.

Élünk a gyanúperrel, nem csak az új kollaborációnak szólnak a kedvelések, hanem a barbadosi énekesnő idomainak is.

A fehérneműkön túl

Persze nem felejti el a saját divatmárkáján túli életét sem. Idén májusban elkészítette az I-D magazinnal a Rihannazine-t, amelyben azon nőket mutatja be – Gigi Hadidtól kezdve Adwoa Aboah-ig –, akikre az énekesnő felnéz és inspirálják őt. A koronavírus-járvány károsultjairól sem feledkezett meg.

Rihanna az anyaságról: Három-négy gyereket szeretnék, akár egyedül is

Rihanna kerül a brit Vogue magazin májusi számának címlapjára, és ennek apropóján készült egy interjú is vele a tíz éves terveiről. Többek között az anyaságról is szót ejtett. „Szeretnék majd gyerekeket, hármat vagy négyet” – mondta a 32 éves énekesnő majd gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre, hogy akár egyedül is vállalná-e: „Hát hogyne!”

A Clara Lionel nevű alapítványán keresztül 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3