Hallgatom Rihanna utalt új albumának címére és csöpögtetett néhány apró...

Rihanna utalt új albumának címére és csöpögtetett néhány apró részletet

Promóció

Rihanna már korábban hivatalosan bejelentette, idén érkezik a kilencedik albuma. Bár még a pontos megjelenési dátum is várat magára, az NME összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat az érkező alkotásról.

Promóció
- Advertisement -

Régóta keringenek arról a pletykák, hogy Rihanna egy reggae-albumon dolgozik. Az énekesnő végre megerősítette, hamarosan pedig meg is érkezik Rihanna munkásságának 2016 óta várt folytatása. Egyelőre nincsen hivatalos címe sem, de a zenész utalt rá, hogy mi lehet a végső döntés.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.


Elmondása alapján valószínű, a rajongók befolyásolják a következő album címét. Rihanna ugyanis évek óta kapja meg a kérdést tőlük, mikor érkezik az R9. A nevet pedig annyiszor hallotta már, hogy úgy érzi, nem találhat jobb címet az új albumnak.

Kifigyelték, majd perek alatt kirabolták Rihanna házát

Négy embert fogtak el Los Angelesben a napokban betörések sorozata miatt. Egy közúti rutinellenőrzésnél akadtak lőfegyverre és feltehetően lopott holmikra egy autóban. A három utast, egy 18 és két 19 éves férfit, őrizetbe vették, majd egyikük 34 éves anyját is megtalálták. Azóta egy kivételével mindannyian előzetes letartóztatásban vannak.

Az énekesnőt arról is kérdezték, várhatunk-e kollaborációt néhány zenésszel. Bevallása szerint Drake biztosan nem szerepel majd ebben az albumban, és egyelőre nincs folyamatban közös munka kettejük között. A Lady Gagával való közreműködés pletykáit is tagadta, de állítása szerint nincsen ellenére a kollaboráció ötlete.

Promóció
ForrásNME
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3