Rihanna már korábban hivatalosan bejelentette, idén érkezik a kilencedik albuma. Bár még a pontos megjelenési dátum is várat magára, az NME összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat az érkező alkotásról.

Régóta keringenek arról a pletykák, hogy Rihanna egy reggae-albumon dolgozik. Az énekesnő végre megerősítette, hamarosan pedig meg is érkezik Rihanna munkásságának 2016 óta várt folytatása. Egyelőre nincsen hivatalos címe sem, de a zenész utalt rá, hogy mi lehet a végső döntés.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.


Elmondása alapján valószínű, a rajongók befolyásolják a következő album címét. Rihanna ugyanis évek óta kapja meg a kérdést tőlük, mikor érkezik az R9. A nevet pedig annyiszor hallotta már, hogy úgy érzi, nem találhat jobb címet az új albumnak.

Kifigyelték, majd perek alatt kirabolták Rihanna házát

Négy embert fogtak el Los Angelesben a napokban betörések sorozata miatt. Egy közúti rutinellenőrzésnél akadtak lőfegyverre és feltehetően lopott holmikra egy autóban. A három utast, egy 18 és két 19 éves férfit, őrizetbe vették, majd egyikük 34 éves anyját is megtalálták. Azóta egy kivételével mindannyian előzetes letartóztatásban vannak.

Az énekesnőt arról is kérdezték, várhatunk-e kollaborációt néhány zenésszel. Bevallása szerint Drake biztosan nem szerepel majd ebben az albumban, és egyelőre nincs folyamatban közös munka kettejük között. A Lady Gagával való közreműködés pletykáit is tagadta, de állítása szerint nincsen ellenére a kollaboráció ötlete.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet