Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma!

Rihanna három éve adott ki utoljára új albumot, az egyik türelmetlen rajongó rákérdezett az énekesnő Instagram-oldalán, hogy mikorra várható az új album érkezésre. Nem hitte, de válaszolt rá.

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre.

A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos. Az énekesnő még a Vogue magazinnak adott korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy reggae stílusban szeretne albumot készíteni. Talán a jövő évi terveire célzott ezzel?

Rihanna – Pon de Replay (Internet Version)

REMASTERED IN HD! Get Rihanna’s eighth studio album ANTI now: Download on TIDAL: http://smarturl.it/downloadANTI Stream on TIDAL: http://smarturl.it/streamAN…

A rajongók már joggal aggódhattak, hiszen a népszerű előadó a 2016-os Anti című album óta nem rukkolt elő új zenei terméssel. A díva természetesen ez idő alatt sem ült tétlenül, hiszen a Fenty Beauty kozmetikai márka számára dolgozott, illetve szeptemberben debütált a Savage x Fenty márkajelzéssel ellátott fehérnemű kollekciója is.

Rihanna fehérneműi is felvonulnak a New York Fashion Weeken – FOTÓK

Nemsokára vége a nyárnak, s jön az első őszi hónap. És ha szeptember, akkor ez a divat világában egyet jelent a New York Fashion Weekkel. Vaquera, Marc Jacobs, Raf Simons, Calvin Klein, Proenza Schouler és Rodarte modelljei teszik tiszteletüket a kifutón. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozik Rihanna.

A Csatahajó, a Valerian és az ezer bolygó városa filmek után Rihanna továbbra sem vonul vissza a mozivászonról. Donald Glover oldalán a Gueva Island című komédiában láthatjuk majd újra, amelynek már az utómunkálatai zajlanak.

rihanna valerianpremier
Rihanna a Valerian és az ezer bolygó városa című film premierjén / Premiere

A bugyik, a kozmetikumok és filmszereplés mellett érthető tehát, hogy kevesebb ideje maradt a zenélésre. Viszont jövőre kárpótolhat bennünket a hiányért.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból