Hallgatom Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma!

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma!

Promóció

Rihanna három éve adott ki utoljára új albumot, az egyik türelmetlen rajongó rákérdezett az énekesnő Instagram-oldalán, hogy mikorra várható az új album érkezésre. Nem hitte, de válaszolt rá.

Promóció
- Advertisement -

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre.

A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos. Az énekesnő még a Vogue magazinnak adott korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy reggae stílusban szeretne albumot készíteni. Talán a jövő évi terveire célzott ezzel?

Rihanna – Pon de Replay (Internet Version)

Get Rihanna’s eighth studio album ANTI now: Download on TIDAL: http://smarturl.it/downloadANTI Stream on TIDAL: http://smarturl.it/streamANTIdlx Download on iTunes: http://smarturl.it/dlxANTI Download on Google Play: http://smarturl.it/ANTIdlxgp Download on Amazon: http://geni.us/amzANTI Music video by Rihanna performing Pon de Replay. YouTube view counts pre-VEVO: 4,166,822. (C) 2005 The Island Def Jam Music Group

A rajongók már joggal aggódhattak, hiszen a népszerű előadó a 2016-os Anti című album óta nem rukkolt elő új zenei terméssel. A díva természetesen ez idő alatt sem ült tétlenül, hiszen a Fenty Beauty kozmetikai márka számára dolgozott, illetve szeptemberben debütált a Savage x Fenty márkajelzéssel ellátott fehérnemű kollekciója is.

Rihanna fehérneműi is felvonulnak a New York Fashion Weeken – FOTÓK

Nemsokára vége a nyárnak, s jön az első őszi hónap. És ha szeptember, akkor ez a divat világában egyet jelent a New York Fashion Weekkel. Vaquera, Marc Jacobs, Raf Simons, Calvin Klein, Proenza Schouler és Rodarte modelljei teszik tiszteletüket a kifutón. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozik Rihanna.

A Csatahajó, a Valerian és az ezer bolygó városa filmek után Rihanna továbbra sem vonul vissza a mozivászonról. Donald Glover oldalán a Gueva Island című komédiában láthatjuk majd újra, amelynek már az utómunkálatai zajlanak.

Rihanna a Valerian és az ezer bolygó városa című film premierjén / Premiere

A bugyik, a kozmetikumok és filmszereplés mellett érthető tehát, hogy kevesebb ideje maradt a zenélésre. Viszont jövőre kárpótolhat bennünket a hiányért.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3