Úgy tűnik, az idei Sziget újabb látogatórekordra készülhet, mivel majd’ másfél hónappal a kezdés előtt elkelt az összes bérlet a fesztiválra. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni, de azt is korlátozott számban. Sztárfellépő Rihanna.

Hirdetés

Elfogytak a hétnapos bérletek is a Szigetre, az ötnapos jegyek már hónapokkal előbb gazdára talátak, így mostantól semmilyen bérletet sem lehet már kapni.

A szervezők 55 ezer darabban maximálták az eladható bérletek számát, és mivel mind gazdára talált, ezután már csak napijegyet árulnak, de abból is csak napi 25 ezret adnak ki.

A szervezők szerint a tempós jegyfogyás több teltházas napot is feltételez, de az is lehet, hogy minden napra kiteszik majd a megtelt táblát.

A napi teltház egyébként 90 000 fő, azaz ennyi ember megfelelő színvonalú ellátására alkalmas az Óbudai szigeten ideiglenesen kialakítható infrastruktúra és a programhelyszínek befogadóképessége. A 90 ezres napi kapacitásba a bérletesek és napijegyesek mellé a tiszteletjegyeseket és a rendezvényen egyidejűleg közreműködő dolgozókat is beleszámolják.

Hirdetés