Rita Ora csak arcmaszkban léphet utcára az orvosa tanácsára

Rita Ora énekesnő orvosa tanácsára csak szájmaszkban léphetett ki az utcára a betegsége miatt, írja a Metro.

Maszkkal a betegség ellen

Rita Ora énekesnőt szájmaszkot viselve fotózták le, miközben orvosától távozott. Az énekesnő így próbálja távol tartani magától a fertőzést okozó baktériumokat.

Rita Ora Maszk
Rita Ora / Fotó: Berk Uykucuoglu

A Your Song című dal szerzője még maszk nélkül érkezett meg az orvosi rendelőbe, így valószínűleg az orvosa javasolta neki, hogy igyekezzen csíramentes környezetet fenntartani.

Rita Ora hatalmasat villantott, alig takarta valami… Megint

Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit. Számtalan esemény nem telik el úgy, hogy ne villantot volna meg valamijét. Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar.

A cikk a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Nem komoly a baj

A legtöbb ember valószínűleg ramatyul nézne ki az allergiás tünetei miatt kipirosodott szemmel és orral, de a 29 éves énekesnő még betegen is igyekszik tartani magát.

Rita Ora
Rita Ora Orvosa Tanácsára Visel Maszkot / Fotó: Rachpoot

Később egy karibi helyszínen készült képet posztolva megerősítette Ora, hogy nincs komolyabb baja.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk