Rita Ora hatalmasat villantott, alig takarta valami… Megint – Fotók

Oké, Rita Ora világsztárt eddig is láthattad már bevállalós rucikban a színpadon. De a mostani választásától tuti, hogy leesik az állad!

Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit. Egy esemény sem telt még el úgy, hogy ne villantotta volna meg valamijét.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére.

Ezúttal Rita Ora a Children in Need Rocks-koncerten keltett hatalmas feltűnést a megjelenésével. Az énekesnő ugyanis egy hófehér, tollas ruhát viselt, ami már önmagában egy elég extrém darab.

Rita Ora E1541687139887
Rita Ora Alig Takarja Melleit / Fotó: Cosmopolitan

Azonban ami igazán oda vonzotta a tekinteteket, az a felső része volt! A mellét ugyanis alig takarta ruha. Vagyis rengeteg toll fedte volna el az intim részeket. A körülmények teljesen ellene voltak.

Rita Ora2 E1541687155836
Rita Ora Alig Takarja Melleit / Fotó: Cosmopolitan

Az igaz ugyanis, hogy Rita Ora elképesztően szexi volt a ruciban. Azonban lényegében egész este ki-kivillantak a cicijei, ugyanis a tollakat hol a szél kapta fel, hol járás vagy mozgás közben libbentek meg.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból