Követem Design A River Island leszámol a sztereotípiákkal: elég volt a...

A River Island leszámol a sztereotípiákkal: elég volt a hagyományos családmodellből

Milyen egy hagyományos család? Apa, anya, gyerekek. A legtöbb ember fejében legalábbis ez él, és ez nagy baj. Ugyanis ma már igen kevés családról mondható el a klasszikus felállás. A River Island divatmárka pedig rájött, hogy a hamis reklámokat ideje kiiktatni a platformokról.

- Advertisement -

A #ThisIsFamily kampányfotóival a River Island a családok sokszínűségét szeretné ünnepelni. A Stdudio Blvd ügynökséggel létrehozott kampányfotók azt üzenik, a különbözőséget nem eltitkolni, hanem megmutatni kell. Hiszen attól még, hogy nem beszélünk róla, létezik.

Mert ilyen is van, itt az ideje végre elfogadni / Fotó: River Island

A márkák többnyire a nukleáris családok ábrázolását részesítik előnyben. Holott az elmúlt években egyértelművé vált: ez már a múlt. A többnemzetiségű -, az azonos nemű szülőkből álló – vagy a kevert családok ettől függetlenül háttérben vannak. Emiatt sokszor megdöbbenést, esetleg ellenállást váltanak ki. Szerencsére a River Island felismerte, ahhoz, hogy a kérdéssel kapcsolatban nyitottabbak legyenek az emberek, meg kell mutatni, hogy a család az nem csak apából, anyából és gyerekekből állhat.

Történelmi döntés Hongkongban: Elismerték a házastársi vízum létjogosultságát egy leszbikus pár esetében

Ezzel egy brit leszbikus nő elnyerte a jogot arra, hogy Hongkongban éljen és dolgozzon a partnerével. A Legfelsőbb Bíróság ugyanis szerdán kimondta, hogy a külföldi azonos nemű párokat egyenlő bánásmód illeti meg a bevándorlási törvény értelmében. A perben érintett nő ugyanarra a hozzátartozói vízumra jogosult, amelyet a Hongkongban dolgozó külföldiek házastársai és gyermekei kapnak.

A River Island marketingvezetője, Angela Asiedua néhány háttér információt is megosztott a kampányról.

A céljuk, hogy megszüntessék a családi normákat. Szeretnék megünnepelni ügyfeleiket, valamint megvédeni a sokszínűséget.

Remélhetőleg, az üzenet még több világmárkához eljut, és követik a River Island példáját. Addig is, éljen a sokszínűség!

Promóció
ForrásDesigntaxi

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Meghalt Makkai Ádám költő, az első ’56-os menekült, aki bekerült a Harvardra

"Kezdetben 80 centes órabérért konyhai kisegítő voltam, aztán 1957-ben én voltam az első '56-os menekült, aki bekerült a Harvardra" – mondta erről az időszakról egy interjúban.

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

Billie Eilish lesz a legfiatalabb énekes, aki James Bond-film főcímdalt énekel. A legendás franchise a Z-generációs sztárral kíván átlépni a 21. századba.

Így néznek ki a ’90-es és 2000-es évek popikonjai

Kíváncsi vagy, mennyit változtak kedvenc zenészeid az elmúlt évtizedekben?

Ők a legadakozóbb világsztárok, akik nem jachtokra és gyémántokra költik a vagyonukat, hanem a világ megmentésére

Klímavédelem? Emberi jogok? Oktatás vagy vezetékes víz- és csatornahálózat kiépítése a fejlődő országokban? Mutatjuk, hogy mely ügyeket kik karolták fel a leghíresebb sztárok közül.

ez is érdekeltéged
<3