Nézem Film Robert De Niro szerint a koronavírusról film készülhet

Robert De Niro szerint a koronavírusról film készülhet

Promóció

Az Oscar-díjas Robert De Niro kritizálta Donald Trump koronavírus-járványhelyzetre adott válaszait, és beszélt a karanténban töltött időszakról is.

New York szellemvárossá változott

Promóció
- Advertisement -

A világjárvány kapcsán a szakértők és politikusok mellett számos híresség is hallatja a hangját, köztük Robert De Niro az egyik legaktívabb, akit tavaly életműdíjjal tüntettek ki. Közben persze sztárok sora online jótékonysági koncerttel vagy különböző szervezetek támogatásával igyekeznek segíteni.

Robert De Niro a BBC számára nyilatkozott arról, milyen az élet a lezárt New Yorkban. Az Oscar-díjas színész szerint a mostani időszak nagyon nehéz. Az találta az egyik legijesztőbbnek, hogy Donald Trump világjárványra adott válaszaival kapcsolatban nem fogalmazódott meg erősebb kritika.

Robert De Niro / Fotó: Getty Images

New York gyakorlatilag szellemvárossá változott, a helyzet szürreális, akárcsak a világ többi nagyvárosában.

Olyan, mint egy science fiction fim, de ez a valóság

– nyilatkozta a színész a BBC riporterének. (Ha kíváncsi vagy, mi valósul meg a koronavírus utáni világunkban a sci-fi irodalomból, ebben a cikkünkben írtunk róla.)

Film is készülhetne a karanténról

De Niro véleménye szerint New York polgármestere, Andrew Cuomo nagyon jó munkát végzett, olyan dolgokat is megtett, amiket Trumpnak is meg kellett volna tennie. A színész úgy érzi, Trump nem foglalkozik az emberekkel és nem érdekli, hogy hány amerikai veszíti el az életét.

A koronavírus-járvány alatt is nyerészkednek a New York-i ingatlanmágnások

A koronavírus-járvány miatt New York kormányzója, Andrew Cuomo bejelentette, hogy leállítanak minden nem fontos építkezést az államban. Hiszen New York vált a koronavírus-járvány amerikai gócpontjává. Az Upper East Side-i apartmanház és a Hard Rock Hotel építkezései mégsem állnak le, annak ellenére sem, hogy a munkások koronavírus tesztje pozitív lett, illetve munkakörülményeik elkeserítőek.

De Niro úgy véli, hogy a karantén jó témája lehet majd egy mozifilmnek, annak ellenére is, hogy borzasztó trauma ez az emberek számára. Hiszen eljön majd az ideje, hogy szembe kell néznünk ennek a helyzetnek a feldolgozásával.

Noha nem film, de sorozat már készül a koronavírusról At home (Otthon) címmel.

Promóció
ForrásBBC
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3