Robert De Niro nem csak színész, de cégvezető is a Canal Productions-nak. Egy volt alkalmazottját viszont beperli a vállalat, mert túl sok Netflixet nézett munkaidőben és sikkasztott is.

A Canal Productions, Robert De Niro cége beperli egykori alkalmazottját, mert sikkasztott és munkaidejének jelentős részét a Netflix előtt töltötte. A Variety értesülései szerint Chase Robinson hatmillió dollár kártérítést kénytelen fizetni, ha igazak a vádak.

Ez átszámolva nagyjából 1,77 milliárd forintnak megfelelő összeg, amelyet követelnek az egykori alkalmazottól.

Robert De Niro asszisztenseként került a Canal Productionshoz még 2008-ban, majd később előléptették a produkciós és finanszírozási részleg alelnökévé. Érdekesség, hogy De Niro korábbi filmjében (A gyakornok) épp egy, a fiatal, női főnökének asszisztensét alakította.

Robert De Niro Filmek Cége
Robert De Niro / Fotó: Getty Images

A lap szerint idén már 300 ezer dolláros (~34 millió forint) fizetése volt, így érthetetlen, miért költeezett ekkora mértékben a cég számlájára. A vádak szerint Robinson több tízezer dollárt költött éttermi és hotelszámlákra. Sőt, 32 ezer dollárt fizetett Uberért és taxiért egy-két év leforgása alatt.

“Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

Vasárnap éjszaka osztották ki az amerikai színházi szakma legnagyobb elismerésének számító Tony-díjakat. Ám az esemény nem a The Band’s Visit 10 kategóriában aratott győzelme miatt lesz emlékezetes, hanem Robert De Niro miatt. A színész azért lépett a Radio City Music Hall színpadára, hogy felkonferálja Bruce Springsteent, azonban egy ponton eltért az előre megírt szövegétől és azt kiáltotta a mikrofonba: Ezt nem sokkal később újra megismételte.

Ha ez még nem lett volna elég, alig járt be a munkahelyére, és amikor bent is volt, nem dolgozott, hanem a Netflix előtt lógott filmeket és sorozatokat nézve.

Állítólag négy nap alatt megnézte az összes Jóbarátok-részt, amely 236 epizód. Érdekesség, hogy nemrég jelent meg az az álommunka, amely a népszerű sorozathoz kötődik. A Frontier Bundles vállalat ezer dollárt fizet annak a rajongónak, aki 25 óra leforgása alatt képes megnézni az összes részt.

Lehet, mégis lesz folytatása a Jóbarátok sorozatnak?

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent .

Egy este egy luxusétterembe is betért, ahol nem kevés pénzt költött. Chase Robinson áprilisban mondott fel a cégnél növekvő aggodalmak miatt. Levelet is írt De Niro cégének, amelyben nevetségesnek nevezte a vádakat. És nem volt szívbajos: a színésztől kérvényezte, hogy írja alá az ajánlólevelét munkakereséshez. De Niro visszautasította ezt a szívességet.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

Érdekesség, hogy De Niro épp a Netflixen tér vissza, mégpedig Martin Scorsese The Irishman filmjében, amelyben megfiatalították őt és Al Pacino barátját.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet