Nézem Film Robert De Niro elképesztő összegre perli be az alkalmazottját,...

Robert De Niro elképesztő összegre perli be az alkalmazottját, mert munkaidőben túl sok Netflixet nézett

Promóció

Robert De Niro nem csak színész, de cégvezető is a Canal Productions-nak. Egy volt alkalmazottját viszont beperli a vállalat, mert túl sok Netflixet nézett munkaidőben és sikkasztott is.

Promóció
- Advertisement -

A Canal Productions, Robert De Niro cége beperli egykori alkalmazottját, mert sikkasztott és munkaidejének jelentős részét a Netflix előtt töltötte. A Variety értesülései szerint Chase Robinson hatmillió dollár kártérítést kénytelen fizetni, ha igazak a vádak.

Ez átszámolva nagyjából 1,77 milliárd forintnak megfelelő összeg, amelyet követelnek az egykori alkalmazottól.

Robert De Niro asszisztenseként került a Canal Productionshoz még 2008-ban, majd később előléptették a produkciós és finanszírozási részleg alelnökévé. Érdekesség, hogy De Niro korábbi filmjében (A gyakornok) épp egy, a fiatal, női főnökének asszisztensét alakította.

Robert De Niro / Fotó: Getty Images

A lap szerint idén már 300 ezer dolláros (~34 millió forint) fizetése volt, így érthetetlen, miért költeezett ekkora mértékben a cég számlájára. A vádak szerint Robinson több tízezer dollárt költött éttermi és hotelszámlákra. Sőt, 32 ezer dollárt fizetett Uberért és taxiért egy-két év leforgása alatt.

“Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

Vasárnap éjszaka osztották ki az amerikai színházi szakma legnagyobb elismerésének számító Tony-díjakat. Ám az esemény nem a The Band’s Visit 10 kategóriában aratott győzelme miatt lesz emlékezetes, hanem Robert De Niro miatt. A színész azért lépett a Radio City Music Hall színpadára, hogy felkonferálja Bruce Springsteent, azonban egy ponton eltért az előre megírt szövegétől és azt kiáltotta a mikrofonba: Ezt nem sokkal később újra megismételte.

Ha ez még nem lett volna elég, alig járt be a munkahelyére, és amikor bent is volt, nem dolgozott, hanem a Netflix előtt lógott filmeket és sorozatokat nézve.

Állítólag négy nap alatt megnézte az összes Jóbarátok-részt, amely 236 epizód. Érdekesség, hogy nemrég jelent meg az az álommunka, amely a népszerű sorozathoz kötődik. A Frontier Bundles vállalat ezer dollárt fizet annak a rajongónak, aki 25 óra leforgása alatt képes megnézni az összes részt.

Lehet, mégis lesz folytatása a Jóbarátok sorozatnak?

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent .

Egy este egy luxusétterembe is betért, ahol nem kevés pénzt költött. Chase Robinson áprilisban mondott fel a cégnél növekvő aggodalmak miatt. Levelet is írt De Niro cégének, amelyben nevetségesnek nevezte a vádakat. És nem volt szívbajos: a színésztől kérvényezte, hogy írja alá az ajánlólevelét munkakereséshez. De Niro visszautasította ezt a szívességet.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

Érdekesség, hogy De Niro épp a Netflixen tér vissza, mégpedig Martin Scorsese The Irishman filmjében, amelyben megfiatalították őt és Al Pacino barátját.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3