Nézem Film Robert De Niro egy szoba miatt kezd háborúba az...

Robert De Niro egy szoba miatt kezd háborúba az unokájával új filmjében

Promóció

Robert De Niro Nagypapa hadművelet című új filmje szeptember 18-án debütál az észak-amerikai mozikban – jelentette be a produkciót forgalmazó 101 Studios.

Egész háborúvá fajul a szoba elfoglalása

Promóció
- Advertisement -

A Tim Hill rendezésében forgatott film Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készült. A film főhőse Peter, akinek át kell adnia a szobáját a nagyapjának, mikor hozzájuk költözik.

Robert De Niro / Fotó: Getty Images

Bár a fiú szereti a nagyapját, nem akar lemondani a szobájáról sem, ezért barátai segítségével indít támadást, hogy visszaszerezze, de mivel a nagyapát kemény fából faragták, a piszkálódás lassan egész háborúvá fajul.

Fegley, Thurman és Walken a sztárok között

A Variety cikke szerint Peter szerepét az Elliott, a sárkányból is ismert Oakes Fegley játssza, a nagypapát pedig De Niro alakítja.

Christopher Walken / Fotó: Getty Images

A film sztárjai között olvasható Uma Thurman (Veszedelmes viszonyok, Ponyvaregény, Kill Bill) és Christopher Walken (Annie Hall, Ponyvaregény, Kapj el, ha tudsz) neve is.

De Nirónak nem ez lesz az első nagyapás szerepe, hiszen Zac Efron oldalán a 2016-os Nagyfater elszabadultban hasonló karakterbe bújt.

Új coming of age filmben Robert De Niro, Oscar Isaac és Anne Hathaway

Az Arany oroszlán-díjas Ad Astra – Út a csillagokba rendezője, James Gray világsztárok garmadájával vág bele új filmjébe. A részben önéletrajzi ihletésű film Gray fiatalkorát mutatja be az 1980-as évekbeli New York Queens városrészében. A kultikussá váló rendező egy olyan magániskolába járt, amelynek sokak mellett például Donald Trump is a diákja volt.

Robert De Niro nemrég egyébként azt jósolta, film készülhet a koronavírus-járványról – közben Donald Trumpnak is odaszúrt, és már nem először –, majd be is igazolódott, hiszen az Oscar-díjas Charles Randolph (A nagy dobás) rendezi. Sőt, már áprilisban az HBO bejelentette, hogy At home címmel sorozatot is csinálnak belőle.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3