Robert Downey Jr. ért az állatok nyelvén az új Dr. Dolittle-filmben

A Dolittle című filmben Robert Downey Jr. alakítja az állatok nyelvén beszélő doktort, írja a The Hollywood Reporter.

A színész a Marveltől való nyugdíjazása után újabb megaprodukcióban látható majd 2020. január 17-től. Robert Downey Jr. számara a Dolittle az első nagyobb projekt, miután maga mögött hagyta a Marvelt és a Vasember-karaktert. A film rendezője az Oscar-díjas Stephen Gaghan, aki a Traffic című film forgatókönyvéért nyerte el a díjat.

dolittle robert downey jr
Robert Downey jr. az új Dolittle / Kép: Jacob Dressler

A film az 1920-ban kiadott, Hugh Lofting által írt Voyage of Doctor Dolittle (Doktor Dolittle utazásai) című gyerekkönyv adaptációja. A Dolittle története a viktoriánus Angliában kalauzolja el a nézőket.

A filmben Robert Downey Jr. az állatok nyelvén értő különc Dr. Dolittle karakterét alakítja majd.

A doktor a felesége elvesztése után a kastélyában állatok társaságában visszavonultan él mindaddig, amíg a királynő megbetegszik, és egy misztikus szigetre kell utaznia, hogy gyógymódot találjon a kórra.

Egy szervezet kikutatta, hogy a Vasember, Robert Downey Jr. magyar származású

A Magyar Hollywood Tanács szervezet nyomon követte Robert Downey Jr. amerikai színész családfáját. Mint állítják, magyar felmenőkkel rendelkezik. A MHT Facebookon osztotta meg kutatási eredményét, ahol arról ír, a filmsztár szépapja magyar volt, akit Stern Jakabnak hívtak. Egy magyar szervezet kikutatta a színész családfáját, és arra jutottak, hogy felmenői tatai lisztkereskedők voltak.

A filmben olyan sztárok láthatóak Downey mellett, mint Antonio Banderas, Jim Broadbent vagy Michael Sheen. Az animált szereplők hangjaként pedig többek között Tom Holland, Emma ThompsonRalph Fiennes, Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, John Cena, Rami Malek, Craig Robinson, Marion Cotillard, Frances de la Tour és Carmen Ejogo hallhatóak majd.

Dolittle Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

Check out the official Dolittle trailer starring Robert Downey Jr.! Let us know what you think in the comments below. ► Buy or Rent Dolittle: https://www.fan…

Az Universal Studio 2020. január 17-én mutatja be a Dolittle című kalandfilmet a mozikban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból